Hvorfor din træning ikke får dig resultater

Det er sandsynligvis en af ​​de værste følelser i verden. Du er blevet ramme gymnastiksalen regelmæssigt, forsøger at komme i form til at brylluppet, ferie eller anden særlig begivenhed, du har, der kommer op. For et par uger, eller måske endda et par måneder, har alt været svulme. Pounds kommer fra, inches er gået tabt, men så pludselig du rammer en mur ... ingen vægt tabt, inches opholder samme, ingen synlig ændring i din krop. Det er nok til at drive dig til vanvid, eller endnu værre, at afskrække dig fra at fortsætte på din fitness rejse.

Men ak, er der håb. Her er nogle grunde til, at du måske ikke få de ønskede resultater fra din træning, og hvordan du kan tage skridt til at ændre dem.

Hvorfor din træning ikke får dig resultater

Ikke nok Intensitet

En af de mest almindelige fejl, at folk befinder sig i, når ikke at få resultater fra deres træning er, at de mangler en intens træning. Overvågning af din puls (og bestemme din træning intensitet) er to meget vigtige skridt i at sikre din træning betaler sig. For en effektiv træning, bør målet hjertefrekvens, at du skal opretholde en workout være mellem 50 og 85 procent af din maksimale puls (220 minus din alder). For en konsekvent måling og for at sikre maksimale resultater, bør du købe en god kvalitet pulsmåler samt forsøge at nå og opretholde omkring 70 procent af din maksimale puls i din træning.

Muskler ikke Confused

En af de største træningsprincipper for muskel vækst og kropssammensætning forandring er muskel forvirring, eller den idé, at du hele tiden skal skubbe og stamme dine muskler, så de kan vokse og i det væsentlige, ændre din fysik. Hvis du løfte de samme vægte eller udføre de samme øvelser i det samme mønster, vil din krop med tiden tilpasse sig og vænne sig til træning du udfører. Dette vil ophæve muskel vækst og kropssammensætning forandring, hvilket gør træning mindre effektiv. For at undgå dette, hver femte til seks uger, du skal skifte op, hvordan du træner, hvad øvelser du udfører, og også, og sørg for, at du øge mængden af ​​modstand, som du bruger. Du behøver ikke at foretage drastiske ændringer, men du bør holde dine muskler "gætte", og få dem til at arbejde for dig.

Spise hvordan du lever

Den anden (og ofte overset) brik til træning puslespillet er den ernæringsmæssige og kost side af tingene. Hvis du rokkende din træning, men pumpe kroppen fuld af junk, vil du ikke optimere din brændstof indtag og kan således afspore de fremskridt, du gør i dit motionsplan. Det kan være så simpelt som at sikre du tager i flere greens, frugt og grøntsager, eller tilføje magre proteiner til din kost i stedet for stegte fødevarer. Men hvis du har en vis medicinsk tilstand eller andre sundhedsmæssige problemer, kan din kost og spise planer brug for hjælp fra en professionel. Må ikke sabotere dine fitness resultater fra dårlig spise. Det er den letteste ting at ændre, men også den sværeste, fordi dårlige (spise) vaner er svære at ændre.

Andre faktorer,

Der kan være andre grunde til, hvorfor du ikke kan se resultater længere, især hvis du har gjort mest, eller alle, af de ovennævnte. Du kunne have en stofskifte lidelse, der påvirker dine fremskridt, eller en anden tilstand, der kan kræve, at du konsultere en læge. Måske er du også er ikke kreative, når det kommer til træning design. Det er OK også! Din lokale personlig træner eller fitness ekspert på et træningscenter, KFUM, eller endda din læge eller sygehuset kan hjælpe dig med at skabe et solidt, gennemførligt og resultatorienteret motion plan for at hjælpe dig i dine mål.

Hvorfor din træning ikke får dig resultater

3 ting du bør aldrig gøre på Gym