Hvorfor det er vigtigt at vaske Økologiske Veggies før forbrugende

Spise organiske veggies reducerer dit indtag af pesticider og kemikalier, men selvom du køber økologisk, har du stadig brug for at vaske din producere. Bare fordi grøntsager dyrkes økologisk betyder ikke, at de er rene; de vokser i snavs. Den økologiske mærke betyder ikke, at din veggies er helt pesticidfri eller forurenende-fri enten. Den økologiske mærke henviser kun til de forhold, som de grøntsager dyrkes. Mens organiske veggies ikke dyrkes med pesticider, kan de stadig blive forurenet, og derfor er det vigtigt at vaske dem først, før du spiser.

USDA Organic Label

Når grøntsager og andre fødevarer er mærket "USDA Organic", betyder det, at amerikanske landbrugsministerium bekræfter, at de er 95 til 100 procent fri for syntetiske kemikalier, antibiotika og kunstgødning. Derudover jorden, hvorfra veggies dyrkes har at have været kemisk fri i mindst tre år. Grøntsager, der bærer USDA økologiske mærke er også forpligtet til at være adskilt fra ikke-økologiske grøntsager og andre fødevarer uden økologisk certificering.

Pesticidrester

Selv veggies, der dyrkes 100 procent økologisk, kan stadig indeholde pesticidrester. Vask dem før forbrugende dem kan slippe af de fleste pesticidrester. En måde at pesticider kan infiltrere økologisk landbrug er gennem tæt på konventionelle bedrifter. Når konventionelle bedrifter sprøjte deres afgrøder den kan drive mod den økologiske gård afgrøder. Der er også andre miljømæssige faktorer, som ikke kan kontrolleres, ligesom tidligere anvendelse af pesticider i jorden.

Forurening

Trods organisk, nogle grøntsager er særligt tilbøjelige til forurening, som dem uden en hård ydre hud. Den økologiske mærke ikke kan kontrollere, hvad der sker med de grøntsager, efter de forlader gården. Overveje alle de mennesker, der rører dem, før du køber dem. Dette omfatter butiksansatte og kunder. Vask dit økologiske grøntsager kan fjerne bakterier fra ydersiden af ​​dem.

Vaske dine Veggies

Forskellige økologiske grøntsager kræver forskellige metoder til vask. Meget beskidt organiske veggies som spinat og grønkål bør lægges i blød i koldt vand i ca. fem minutter og derefter skylles af. Mere delikat produkter, ligesom tomater, kan sprøjtes med en sprayflaske til at undgå at beskadige huden. Undertiden er vanskelige at fjerne snavs og urenheder; i dette tilfælde kan du tilføje eddike til vandet, som fjerner mere snavs og pesticider end bare vand.

Du kan tro, at betale ekstra for økologiske grøntsager er ikke værd at pengene, hvis du stadig nødt til at vaske væk pesticider før forbrugende dem. Det er stadig vigtigt at vælge økologiske grøntsager, hvis muligt. De indeholder stadig kun en brøkdel (forskere anslår 1/3) af de pesticider, der findes i konventionelt opdrættede veggies.