Hvorfor Avocadoer Har gode fedt at forbruge

Avocadoer er en af ​​de mest nærende frugter, du kan vælge for en sund kost. Frugten er også en af ​​de mest alsidige. Du kan spise det friske eller bruge det som en salat ingrediens eller sandwich fyld. Du kan også lave en dukkert, smoothie, juice eller puré fra avocado. Frugten er helt påfyldning og betragtes som en komplet fødevarer.

Det er en god kilde til vitamin A, B-kompleks, C, E og K og mineralindhold omfatter phosphor, kalium, magnesium, kobber, zink, jern og mangan. Frugten er også en god kilde til protein, kostfibre og plantenæringsstoffer. Desuden er det en unik frugt på grund af den høje mængde af fedt, det indeholder.

Fedtindhold på Avocadoer

En servering af 170 gram indeholder 285 kalorier. Fedtstoffer udgør omkring 25 gram. De fleste af disse er monoumættede fedtstoffer, der betragtes som sunde fedtstoffer. De tegner sig for omkring 63 procent af det samlede fedtindhold. Frugten indeholder også en lille mængde af polyumættede og mættede fedtstoffer. Disse repræsenterer 20 procent og 17 procent af samlet fedtindhold hhv. Selvom frugten ofte undgået ved Weight Watchers grund af den høje fedtindhold, avocado fedtstoffer er faktisk godt for dig.

Rolle Avocado Fats for et godt helbred

Avocado er en glimrende kilde til enkeltumættet fedt såsom oliesyre og linolsyre. Disse fedtstoffer fremmer sundheden for dit hjerte. De spiller en afgørende rolle i reguleringen af ​​kolesterol. De fedtstoffer hjælpe til at sænke low density lipoprotein (LDL) kolesterol og øge high density lipoprotein (HDL) kolesterol. Høje niveauer af LDL-kolesterol føre til dannelse af plaque i blodkarrene. Med tiden, dette medfører arterierne at blive blokeret, og hæmmer jævn strøm af blod. Dette øger risikoen for slagtilfælde og kardiovaskulær sygdom. HDL-kolesterol er en sundere type som det hjælper til at rense din arterier af LDL-kolesterol. Dette sænker LDL-niveauer i arterierne og bidrager til at beskytte dem. Dette fremmer dit hjerte-kar sundhed.

Enkeltumættet fedt også bidrage til at fremskynde din basal stofskifte (BMR). Det er den hastighed, hvormed kalorier er brændt, når youâ € ™ re i en tilstand af hvile. De kalorier bruges til at opretholde grundlæggende funktioner såsom celle reparation, opretholde kroppens indre temperatur og pumpe blod. Regelmæssig indtagelse af avocadoer kan hjælpe dig med at øge din BMR, som letter vægttab bestræbelser.

Avocadoer indeholder det højeste beløb af beta-sitosterol blandt frugter. Dette er en plante-baseret fedt, der spiller en afgørende rolle i reduktionen af ​​LDL-kolesterol. Det blokerer optagelsen af ​​LDL-cholesterol fra tarmene. Dette hjælper til at forbedre forholdet mellem LDL og HDL-kolesterol, som fremmer kardiovaskulær sundhed.

Omega-3-fedtsyrer, som også er til stede i avocado, er flerumættede fedtstoffer, der bidrager til at stabilisere blodtrykket. De hjælper også til at opretholde en normal hjerterytme. Dette fremmer hjerte-kar-sundhed og reducerer risikoen for slagtilfælde og koronar sygdom.

Opbevaring

En moden avocado vil give efter for pres, når du trykker på det fast, men forsigtigt. Når frugten er moden, kan du opbevares i køleskab i op til 1 uge i un-skiver. Når man skærer frugten, ikke opbevares i køleskab i mere end 1 dag. Når opskåret frugt er udsat for luft, viser det sig farve på grund af jernindholdet. Drys lidt citronsaft for at forhindre farve transformation.