Hvordan virker Escrow Work

Hvordan virker Escrow Work

En masse mennesker spørger, hvordan spærret arbejde, især hvis de søger for at købe deres første bolig. Escrow normalt kommer i spil i løbet af pant bilæggelse samt gennem hele livet af lånet til at betale skat, forsikring og andre tilbagevendende gebyrer.

Så hvordan gør Escrow arbejde?

Escrow er hovedsageligt en aftale om at sætte penge på en konto, som vil blive fratrukket senere for at løse udgifter, som er angivet skriftligt. Normalt vil et pant långiver kræve, at den nye homebuyer sætte to måneder ejendom skattebetalinger og to måneder husejere forsikring betaling i depot før lukning på boliglån. Disse penge vil være en del af, hvad der er kendt som afsluttende omkostninger.

Under disse penge i depot beskytter långiveren, fordi det ved, at køberen vil betale disse kvartalsvise afgifter til tiden. Manglende betaling kan bringe hjemmeholdet i fare. Det beskytter også køberen i at blive dinged for forsinkede betalinger.

Escrow Funds

Penge i depot ikke bo med køberen, og det ikke altid gå direkte til pant långiveren. I stedet kan det gå til en tredjepart selskab, kendt som en spærret agent. Da pengene ikke længere er teknisk i hans eller hendes konto, kan køber ikke tjene renter på disse midler. Når regningerne kommer skyldes, deponeringsinstituttet dispenserer de penge er nødvendige for at foretage de betalinger. I tilfælde, hvor pengene går direkte til pant långiver, kan det tjene renter på de penge - og långiver kan eller ikke kan videregive denne interesse til køber.

Deponeringsbetaling løbet af livet af den Mortgage

Den boligejer ikke betaler kun i depot ved lukning, men fortsætter med at betale i depotet hver måned som en del af den månedlige pant betaling. Spærrede Indehaveren kan så fortsætte med at foretage betalinger for skatter og forsikringer i løbet af livet af realkreditlånet. Køberen vil altid have en pude af en til to måneder, så længe han eller hun forbliver strøm på afdrag på realkreditlån.

Når køberen beslutter at sælge den hjem, kan den nye køber refundere ham for nogen penge, der er tilbage i depot. Hvis boligejer beslutter at ændre en husejere forsikringspolice, skal køberen underrette den spærrede indehaveren så lang tid i forvejen som muligt, så den kan tilpasse betaling beløb og sørg for pengene ender det rigtige sted. Mindst 30 dage før tid er sædvane.

Overskud og mangel

Indehaveren af ​​den spærrede konto justerer mængden køberen har brug for at holde i depot baseret på ændringer i den vurderede værdi af ejendommen, politiske ændringer og andre faktorer, der kan gøre den person skylder mere eller mindre. I tilfælde af en mangel, er det mangel beløb divideret med 12 og derefter tilsættes dette beløb til hver månedlige pant betaling. Dette hjælper pant indehaveren fordi manglen ikke skal betales som et engangsbeløb, selv om denne mulighed er tilgængelig.

I tilfælde af en overbetaling, kan det overskud beløb divideres med 12, som reducerer afdrag på realkreditlån for det næste år. Men hvis overskud er betydelig, den spærrede Indehaveren kan i stedet vælge at udstede en refusion check.

Andre anvendelser for Escrow

Escrow kan bruges til stort set enhver virksomhed arrangement, hvor en person har til at overgive midler på forhånd til fremtidig brug. Det er et godt system for at betale online entreprenører, især dem, du ikke har arbejdet med før. Dette giver et niveau af tillid, der tilskynder den enkelte til at udføre det arbejde, op til forventningerne. Nogle købere og sælgere på eBay også bruge spærrede tjenester for en lignende grund.