Hvordan virker en Pilates Ring gavne din krop

Pilates ring er en af ​​de mest alsidige nye fitness værktøjer på markedet. Det repræsenterer nogle nye tanker om, hvordan man bedst udfordre flere områder af kroppen. Pilates ring bringer også klassisk Pilates filosofi til et fitness-session, der omfatter lys modstand med bærbare redskaber.

Pilates og General Workout

Som en generel praksis, kunsten at Pilates er ikke en "power workout" aktivitet. Det bruger begreberne krop symmetri, lys krop baseret modstand og lignende ideer. Pilates fokuserer på fleksibilitet, forbedret vifte af bevægelse, balance og generelle poise stedet for traditionel muskeltræning. Det er ikke til at sige, dog kan der Pilates arbejdet ikke tone og endda bygge muskler gradvist. En lang program målrettet modstand med aktiviteter som Pilates sigt kan holde muskelgrupper i god form. Dette er en del af, hvad Pilates ringen bringer til bordet.

Nogle fælles Pilates Ring Anvendelser

Pilates ring, også kaldet en Windsor ring, et værktøj til at få flere slags lys modstand i en Pilates session. Noget af hvad der udgør Pilates er baseret på princippet om isometrics, hvor kroppen virker mod sig selv eller mod en overflade. Med Pilates ring, kan brugerne målrette overkroppen, kerne eller underkroppen.

En almindelig aktivitet er at arbejde i ringen med begge arme, lægge pres indad fra begge sider. Denne aktivitet er tilpasset til den nederste del af kroppen, for eksempel når en bruger klemmer den fleksible ring mellem lårene, eller mellem de nedre ben. Med andre aktiviteter, ligesom en straight arm gulv presse, at brugeren lægger pres på ringen fra den ene side.

Pilates Ring og Core Strength

Der er et generelt princip bag en lang række Pilates ring øvelser. En del af dette er i den måde kroppen reagerer på ubalance. Når kroppen presset ringen, kan det udløse en balance udfordring, alt efter hvordan ringen er anbragt. Mens kroppen reagerer på rette sig, er de centrale muskler reagerer, og få opmærksomhed, de kan have behov for at tone eller forhindre atrofi. En mangfoldig Pilates ring træningssession virker kernen og gør kroppen tilpasse sig forskellige stillinger, mens ringen tilvejebringer en elasticitet, der kan tilføje modstand og amp op fysisk anstrengelse for brugeren.

Den generelle fordel ved Pilates ringen i at gøre nogle af de aktiviteter, der er skitseret ovenfor, er, at kroppen arbejder på styrketræning uden kæmper med tunge vægte. En gratis vægt øvelse kan indeholde mere risiko for muskelgrupper, hvor Pilates ringen har en lav tærskel maksimal modstand, og er mindre tilbøjelige til at resultere i skader. Det er derfor, Pilates ringen er populært for nogle former for rehabilitering. Det er også godt for nogle brugere med en formindsket evne til at reagere på modstand, som seniorer. Den luftige fleksibiliteten i Pilates ringen giver et meget konkret niveau af udfordring for brugerne. Dette er den vigtigste måde, at dette fitness værktøj er at give en særlig fordel i gruppe eller individuel træning. Tag et kig på forskellige Pilates ring værktøjer på markedet til at se, hvordan de bliver specielt udviklet til forskellige brug.