Hvordan virker børnebidrag Arbejde med fælles forældremyndighed?

Hvordan virker børnebidrag Arbejde med fælles forældremyndighed?

Ved bestemmelse forældremyndighed arrangementer, kan du spekulerer, "Hvordan gør børnebidrag arbejde med fælles forældremyndighed?" Spørgsmålet kan være en kompliceret. Hver Situationen er lige så unik som den involverede familie.

Fysisk v. Forældremyndigheden

Når en ret awards fysisk forældremyndighed over et barn til en forælder, han eller hun har ret til at foretage dag-til-dag beslutninger vedrørende barnet. Forældremyndigheden giver forælder ret til og ansvar for at træffe beslutninger om barnets uddannelse eller sundhed. En forælder kan ydes en form for forvaring, men ikke den anden.

Fælles forældremyndighed Basics

En fælles forældremyndighed arrangement fungerer bedst, når forældrene kan samarbejde effektivt. Når begge forældre er interesserede i at deltage aktivt i processen med at opdrage børn, kan denne type arrangement arbejde meget godt. Den måde, hvorpå du implementerer din aftale om forældremyndighed kan påvirke, hvordan en dommer afgør børnebidrag.

Forældrene bliver nødt til at blive enige om, hvor barnet skal bo. Der er forskellige måder at håndtere dette, og et valg, der passer til en familie kan ikke arbejde for en anden. I nogle tilfælde børnene tilbringer en del af deres tid på hver forældres hjem, mens det i andre situationer børnene bliver i et hjem, og forældrene skiftes til at tilbringe tid der.

En fælles forældremyndighed arrangement betyder ikke nødvendigvis, at børnene tilbringer en lige stor del af tiden hos hver af forældrene. Der er ingen universel definition af fælles forældremyndighed, som hver stat fastsætter sine egne unikke retningslinjer. I nogle jurisdiktioner, kan fælles forældremyndighed betyde børnene tilbringer så lidt som 30 procent af deres tid med den ene forælder og 70 procent med den anden. I andre dele af USA, vil forældre, der er interesseret i et fælles forældremyndighed arrangement se på en mere retfærdig split for den tid med børnene. Den totale mængde af tid tilbragt i hvert hjem vil sandsynligvis have en vis indflydelse på børnebidrag tildeling.

Hvordan virker børnebidrag Arbejde med fælles forældremyndighed

Retningslinjerne for børnebidrag skal betales i en fælles forældremyndighed arrangement tager den tid barnet tilbringer hos hver af forældrene i betragtning. Hvis en dommer gør en beslutning om børnebidrag, kan han eller hun overveje indkomst hver forælder ved fastsættelsen der skal betales. De statslige børnebidrag retningslinjer også give anvisninger om, hvilken forælder kan gøre krav på barnet som er afhængige af hans eller hendes selvangivelse.

I en situation, hvor barnet tilbringer lige meget tid hos hver af forældrene, kan ingen af ​​dem pålægges at betale børnebidrag til den anden. Nogle dommere fortolker børnebidrag i fælles forældremyndighed sager forskelligt. De ser på retningslinjerne for børnebidrag, som finder anvendelse i den situation, og deler dem i halvdelen at afspejle det forhold, at barnet tilbringer halvdelen af ​​sin tid hos hver af forældrene.

Nogle forældre tror måske, at børnebidrag ikke skal betales for den tid, barnet er med den forælder, der gør støtte udbetalte. Dette er ikke tilfældet, og i nogle stater, er forældrene udtrykkeligt forbudt at stoppe børnebidrag i dette tidsrum. Retten finder, at visse udgifter, der er involveret i at hæve børn, såsom at betale for sygesikring, bolig, og skolens aktiviteter, skyldes, om barnet er til stede i hjemmet eller ej.

Svaret på spørgsmålet: "Hvordan børnebidrag arbejde med fælles forældremyndighed?" er en, der afhænger af, hvor parret bor. I mange stater, en dommer har specifikke retningslinjer, som han eller hun har brug for at følge, når de foretager en afgørelse om børnebidrag. I situationer, hvor forældrene er involveret i en fælles forældremyndighed arrangement, den tid, barnet tilbringer med hver forælder faktorer i så godt.