Hvordan Victorias Secret Angels Lose Graviditet Vægt?

Vi vil ikke holde op med at beundre hvor stor - endnu bedre end før - (! Og deres børn er også vores favoritter) Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio og Adriana Lima se efter fødslen af deres børn.

Hvordan Victorias Secret Angels Lose Graviditet Vægt?

Lederen af Victorias Secret markedsføring siger, at "engle" er blevet "smukkere end nogensinde", fordi, efter hans mening, de har en særlig tillid nu, de er engagerede og de ​​ved, at de er i stand til noget. Selvfølgelig genetik, motion i et motionscenter, og en streng diæt spillet en vigtig rolle i vægttab og pigernes skiftende.

Miranda Kerr

Måske, af alle mødre, Miranda Kerr nydt mest. Hendes slanke figur fik feminine former, hendes bevægelser blev mere yndefuld, og hendes smil blev mere strålende - ikke for ingenting, trods alt, var hun til opgave at demonstration af en dyrebar bra!

Hvordan Victorias Secret Angels Lose Graviditet Vægt?

Jeg blev bedt om at gøre det efter jeg fødte. Det var awesome. Det er sådan en ære.

Pigen kæmpede med sine ekstra pounds med hjælp af yoga, pilates, og styrketræning. Og hun bevidst valgt de programmer, hun kunne køre i hjemmet, i hendes stue:

Jeg har mindre tid, men jeg forsøger at motion hver dag. Jeg træner hjemme med min søn at spille rundt med sit legetøj på gulvet.

Modellen mener, at se den måde, hun tog, Flynn, hendes rødmossede og smukke søn, vil vænne sig til tanken om, at sport er en vigtig del af den daglige rutine. Det samme kan siges om en sund kost, som Kerr er en tilhænger.

Hvordan Victorias Secret Angels Lose Graviditet Vægt?

Som regel hendes Morgenmad består af frisk frugt med yoghurt, æg og rugbrød med avocado. For middag frokost hun normalt har en salat med tun og grøn te, mens fisk bøf med grøntsager (græskar er en prioritet her!), Grøn salat og te er til middag. Det lyder, ved den måde, meget appetitvækkende!

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes siger, at ABS (Abdominal - Back - Spine) styrketræning hjalp hende tilbage den sædvanlige form:
Abs, abs, masser af AB øvelser hele tiden.

Hvordan Victorias Secret Angels Lose Graviditet Vægt?

Desuden udelukker hun kulhydrater fra sin kost før vigtige begivenheder, og erstatte dem med protein mad (flere gange om dagen i små portioner), og drikkevarer frisk juice (ingen kemikalier!). Resultatet er indlysende. Og det kan nemt ses på hendes krop, selvfølgelig.

Modellen er overbevist om, at efter fødslen af ​​det første barn, har hendes krop ændret sig, og hun kan lide denne metamorfose:

Jeg ønsker enhver kvinde kan føle sig så sexet efter fødslen. Det er din krop, men det er også en følelse.

På trods af de høje gebyrer, danskeren model overbevist om, at det vigtigste er at holde sig til et regime. Og hvis hun har til overarbejde, kan hun tillade sig et par dages hvile.

Den smukke blondine med glæde tager phyllon til optagelse med hende, men kun hvis det ikke er langt væk hjemmefra. Kroes siger, at drengen er for ung til at blive en rejsende.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio, der blev mor for næsten tre år siden, fik hurtigt den tidligere form. Nu er "engleagtige" skønhed er tilfreds med sin krop, som aldrig før:

Jeg er absolut mere stolt af min krop nu. Vores kroppe er ændret som vi bliver ældre, og jeg er mere bevidst om det nu. Nu er jeg en kvinde laver showet, ikke en pige.

Hvordan Victorias Secret Angels Lose Graviditet Vægt?

Den unge mor siger, at hendes forberedelse til showet begynder et par uger før den. Navnlig er hun ikke spiser chokolade (selvom det ikke altid er nødvendigt for hende). For nylig, hun ikke har meget tid til sport, så hun foretrækker at tilbringe tid med sin datter Anna, der trods sin unge alder, er en sand fashion elsker:

Hun elsker klæde dig ud, og der er altid en masse kjole op her. Der er vinger - så sjovt for hende!

Hvordan Victorias Secret Angels Lose Graviditet Vægt?

Adriana Lima

Men Adriana Lima havde at gøre sit bedste (både bogstaveligt og billedligt talt) mere end andre. En uge før den meget vigtige display, havde modellen til at starte en meget streng diæt, som bestod af kun vand og særlige protein shakes. Hun begyndte også at aktivt at deltage i sport klasser (to gange om dagen!), Boksning i særdeleshed.

Hvordan Victorias Secret Angels Lose Graviditet Vægt?

Resultaterne var ganske snart kommer: nogle hævder, at den brasilianske model er blevet endnu "varmere", mens andre kritiserer hende for at fremme anoreksi.

Adriana siger, at hun bare har samme tilgang til mange ting, som atleter har, og hun behøver ikke at holde sig til denne alvorlige diæt hele tiden! Det er den måde, hun forbereder sig til showet. Efter showet, hun igen går tilbage til et normalt liv og spiser, hvad hun vil.

At dømme efter, hvordan elegant Lima øjeblikket har hun endnu ikke holdt sit ord om at spise alt, hvad hun ønsker.

Hvordan Victorias Secret Angels Lose Graviditet Vægt?