Hvordan Velgørende er normeret

Hvordan Velgørende er normeret


Nysgerrig om, hvordan velgørende organisationer bliver vurderet? Du ikke behøver kun at være i stand til at stole på velgørenhed at udnytte donationer på den mest effektive måde, men du skal også kunne stole på et agentur, der satser velgørende organisationer til at fortælle dig, hvilke organisationer gøre den bedste brug af donationer.

Vurderinger kan fortælle, hvor pengene bruges

Ikke alle velgørende organisationer udnytter doneret midler på samme måde. Nogle velgørende organisationer stræber efter at holde de administrative omkostninger så lave som muligt, og at tragt donationer igennem til de mennesker, der har brug for de penge, det mest. Der er andre organisationer, som ikke er helt så effektiv i at sætte en stor procentdel af donerede dollars direkte til årsagen.

De fleste mennesker har et ønske om at give til velgørenhed, fordi de ønsker at hjælpe andre mennesker og organisationer, der har behov, men nogle donorer vil være sikker på, at deres donationer vil blive udnyttet så effektivt som muligt. Med andre ord, de ønsker deres donationer til direkte indflydelse årsagen i modsætning til foring tegnebøger af folk kører velgørenhed.

Ratings af uafhængige organisationer

Der er ikke én enkelt organisation er ansvarlig for, hvordan velgørende organisationer bliver vurderet. Flere organisationer krønike udgifter og værker af velgørenhed og indberetter resultaterne til offentligheden. Mens nogle organisationer tilbyder disse resultater gratis, andre udarbejde en omfattende liste og sælge rapporter til forbrugerne for et gebyr.

Her er en liste over organisationer, der vurderer velgørende baseret på den procentdel af bidrag sat direkte mod årsagen ud over andre vigtige faktorer:

  • Charity Navigator koncentrerer sig om den finansielle status for velgørende organisationer og præsenterer disse oplysninger til forbrugerne uden beregning. Denne organisation vurderer kun velgørende organisationer, der er klassificeret som skattefri gennem Internal Revenue Service (IRS).
  • Den amerikanske Institute of filantropi driver CharityWatch hjemmeside. Denne gruppe er ikke opkræve et gebyr til velgørende organisationer med henblik på at få opført på deres hjemmeside, hvilket betyder, at denne organisation kan tilbyde uvildige vurderinger, som ikke er påvirket af midler fra velgørende organisationer. En kopi af denne gruppes Charity Rating Guide er tilgængelig for et mindre gebyr. Medlemskab af denne gruppe er også tilgængelig for et gebyr.
  • Giv Spot tilbyder en liste over de 100 højest rangerede velgørende baseret på organisationens standarder og metoder. Ligesom de andre organisationer, der klassificerer, kun denne gruppe satser velgørende organisationer, der er klassificeret som skattefri af IRS. Giv Spot ikke opkræve et gebyr for at få vist listen over højest rangerede velgørenhedsorganisationer og derudover giver besøgende at se den omtrentlige procentdel af midlerne, der anvendes af velgørende organisationer til administrative omkostninger.
  • Better Business Bureau vedligeholder en lang liste af velgørende organisationer og viser alle tidligere og verserende klager for organisationerne. Better Business Bureau akkrediterer også visse velgørenhedsorganisationer og desuden byder på en vejledning om velgørenhed for forbrugerne at gennemgå før velgørende organisationer.

Dette er blot en kort liste over organisationer og fonde, som vurderer velgørende organisationer for forbrugerne at gennemgå. Hver organisation har sit eget ratingsystem, og der er ikke en eneste organisation, der betragtes som den eneste autoritet på vurdering velgørende organisationer.

Medier anmeldt og bedømt

Lejlighedsvis, forskellige publikationer fremlægge en liste over bedømte velgørende organisationer til læserne. Mange af disse publikationer bruge de samme oplysninger, som nogle af de ovennævnte organisationer. Publikationer fremlægge disse lister omfatter Forbes og Marie Claire.

Trykte publikationer som disse normalt findes meget præcise oplysninger om, hvordan forskellige velgørende organisationer udnytte donationer, de modtager. Publikationerne også tage andre faktorer i betragtning, såsom det arbejde, som de velgørende organisationer og den måde offentligheden angår velgørende organisationer.

Gennemgå Ratings

Det er forholdsvis simpelt at finde ratings for velgørende. Det er en god ide at gennemgå ratings af velgørende organisationer, især når man overvejer en donation til en velgørende organisation, som du ikke er bekendt med.