Hvordan vælger og købe Hjem øvelse udstyr

Du har besluttet at bygge dig selv en workout område derhjemme. Det er godt! Udøver hjemme tilbyder privatliv, komfort, og 24-timers tilgængelighed. Som en bonus, vil du være i stand til at se dine favorit tv-shows, mens du træner, i stedet for den lokale gym s maraton visning af [indsæt modbydelige show her].

Med alle de valg i træningsudstyr i dag, kan opbygge dit hjem gym føler overvældende. Hvilke stykker udstyr skal du købe? Hvordan kan du vide, hvis du får den mest "bang" til din buck? Tja, det afhænger af flere faktorer. Følgende spørgsmål vil hjælpe dig med at beslutte, hvad de skal købe.

  1. Hvad er dine træningsmål? Er din primære fokus på at nå en stenhård fysik? Eller forbedrer din udholdenhed vigtigere? Måske er det begge, sammen med øget fleksibilitet og balance. Skriv ned, hvilke typer øvelser og det nødvendige udstyr, som vil hjælpe dig med at nå disse mål.
  2. Hvad kan du råd til at købe? Hvis himlen er den grænse, så er du velkommen til at springe dette spørgsmål. Men hvis du er som de fleste af befolkningen, har du et begrænset budget at arbejde med. Kig over den skriftlige liste over udstyr, du har brug for at nå dine mål. Er udstyret inden for dit budget? Ville give afkald på fancy computer udlæsning og pulsmåler gøre udstyret af dine drømme overkommelige? Er at købe brugt udstyr en mulighed? Hvis ikke, er der billigere (men stadig likable) alternativer til den pågældende øvelse? For eksempel, i stedet for at bruge store mængder af penge til en multifunktions styrke-træning maskine som Bowflex eller Total Gym, kan du gøre muskel-building øvelser, der kræver kun din egen kropsvægt eller et par håndvægte.
  3. Hvor meget plads har du til dit hjem gym? Hvis du bor i en et-værelses studie på størrelse med et stort badeværelse, så har et løbebånd (som kræver i gennemsnit 30 kvadratmeter plads) er udelukket. Selv nogle aerobe videoer kan være en no go, især hvis din højt spark betyder sprænge en mur.
  4. Hvor vil du finde det perfekte stykke udstyr? Foretrækker du at shoppe rundt til fods eller online? Lokalt, kan du finde udstyr på stormagasiner, sportsforretninger, og specialbutikker. Spørg venner, hvor de købte deres udstyr. Få butik forslag fra de trænere på gym. Tjek din lokale gule sider til forretninger i nærheden af ​​dig. Foretrækker at handle i privatlivets fred for dit eget hjem? Shopping online kan være skræmmende, hvis du ikke har indsnævret dit udstyr valg. En hjemmeside som Bizrate hjælper lindre nogle af denne stress ved fremvisning af udstyr fra en række online selskaber. Lær om en virksomhed og dens politik, før de køber for at undgå online svindlere.
  5. Sidst, men bestemt ikke mindst, er at finde ud af, om et stykke udstyr er en dud i forklædning. Desværre er ikke alle maskiner skabt lige. Spørg dine venner og lokale fitness fagfolk, hvilke produkter har holdt op for dem i år. Tjek fitness og forbruger magasiner eller hjemmesider for rapporter om træningsudstyr.

Tag dig tid nu til at gøre forskningen, og du vil forhindre fremtidige beklager. Bedste ønsker om at nå dine træningsmål!

Tips:

  • Hvis du gerne vil afprøve træningsudstyr uden en sælger svæver over dig, købe en midlertidig pasning på dit lokale fitnesscenter.
  • Når du køber udstyr, nyt eller brugt, finde ud af, hvad garantien dækker.