Hvordan vælger Makeup og kosmetik?

Enhver kvinde ønsker at være smuk. For at nå dette mål, og fremhæve deres naturlige skønhed, mange kvinder bruger fordelene ved den kosmetiske industri siden ungdomsårene.

Hvordan vælger Makeup og kosmetik?

Deler I dag har vi med dig nogle tips om at vælge kosmetik:

Som regel moderne prestigefyldte kosmetiske virksomheder (fransk og amerikansk) er ved at udvikle produkter, der er baseret på vedvarende videnskabelig forskning og give anbefalinger baseret på hudtype, sæsonudsving og stadier af hudpleje;

  1. Så først og fremmest, er du nødt til at identificere din hudtype;
  2. ikke købe en halv snes pakker på en gang - kosmetik har en begrænset holdbarhed;
  3. Vælg makeup og kosmetik, der ville påvirke forskellige former for udveksling, for eksempel, hvis nogle produkt regulerer vand og elektrolyt metabolisme af huden, men det bør ske i foråret og sommeren; cremer indeholdende aminosyrer påvirker protein metabolisme og cremer med fede ingredienser beskytter huden mod kulde og bidrage til at normalisere den fedt (lipid) metabolisme.

Allergiske sygdomme er en følge af miljøproblemer, stress og en ensidig kost, og hvis du er tilbøjelig til allergiske reaktioner, bør du købe kosmetik meget omhyggeligt (fortrinsvis allergivenlige produkter), men hvis du har en hævet ansigt, pletter, og kløende hud, når anvendelse af kosmetiske midler, skal du straks holde op med at bruge dette produkt og kontakte en specialist.

For at opnå det ønskede resultat, bør huden ikke vænne sig til det samme middel. Derfor kosmetik bør anvendes i kurser: traditionelle nærende cremer bruges i gennemsnit i en måned; liposomale kosmetik (for visne huden) snarere bør anvendes i femten sessioner og gentages hver 2-3 måneder.

Undersøgelser har vist, at alkohol i kosmetik udtørrer huden, hvis det mangler fugt og øger udskillelsen af ​​talgkirtler i tilfælde af fedtet hud, dvs. det gør fedtet hud endnu greasier. Kosmetikere har stort set opgivet spiritus i lotion.

Frugtsyrer, der udkom i producere af mange virksomheder, har gjort disse produkter mere attraktive: det viste sig, at frugtsyrer øge den naturlige proces med hud regenerering, fjerne døde celler, opfriske huden og blødgøre det, aktivere fugtgivende og kridtning ingredienser.

Husk hvor gammel du er: du skal ikke bruge liposomale kosmetik til aldrende hud, hvis du er 20 år gammel.

Det vigtigste, når de køber kosmetik er ikke at købe et falsk produkt: selv de mest berømte virksomheder lider producere forfalskning. Således er paraffin, hund fedt, og selv harpiks tilføjes til "cremer"; falske kosmetik er normalt pakket på en sådan måde, at producenterne har svært ved at skelne pseudo-kosmetik fra deres egne produkter. Derfor anbefaler vi at købe kosmetik kun i specialbutikker, opmærksom på anmærkning: hvis den er skrevet vagt og lover noget uvidende og uvirkeligt, er det bedre at opgive købet. Alvorlige virksomheder altid give en detaljeret beskrivelse af deres produkter.