Hvordan vælger Hula Hoop & få en tynde talje?

Hulahopringe kan virkelig hjælpe med at gøre taljen tyndere. Hvordan vælger en bøjle?

Hvordan vælger Hula Hoop & få en tynde talje?

Første hoops

På trods af sit moderne navn, der kommer fra to komponenter - hoop og hula (en hawaiiansk dans, hvor du flytter dine hofter energisk), blev rammen opfundet for længe siden. Historiske kendsgerninger bekræfter, at rammen eksisterede i det gamle Egypten. Men det vundet popularitet i 1958, efter den amerikanske Wham-O selskabet lancerede sin produktion.

For at øge salget af deres nye opfindelse, alle medlemmer af selskabets tog rammen for vægttab med dem på forretningsrejser.

Den usædvanlige objekt sikkert tiltrukket sig opmærksomhed. De ansatte i virksomheden fortalte deres andre rejsende om formålet med rammen. Da problemet med overvægt har været tvingende på alle tidspunkter, mange begyndte at lede efter vægttab rammen. Denne form for reklame steg selskabets indkomst med flere gange.

Hvordan vælger?

I dag er valget ikke kun om, hvorvidt at tage en sædvanlig klassiker eller en vægtet hula hoop, men også hvordan man skal håndtere forskellige "drejninger". Moderne modeller kan få dig forvirret: Der er hulahopringe med massage elementer, magnetiske perler, aftagelige og fleksible, med en kalorietæller, der vejer 1,5 til 3 kg.

Sådan vælger du en bøjle, der helt passer til dine behov? Vi vil forsøge at besvare nogle spørgsmål.

Hvilken hula hoop er bedre for vægttab - let eller tung?

Mange tror, ​​at tungere rammen er - jo bedre. Det er ikke helt korrekt. Eksperter siger, at et vægtet bøjle er lige så effektiv som den sædvanlige, men de fungerer lidt anderledes.

Bedre vælge en lys hula hoop. For at rotere det, vil du bruge mere energi og forbrænder flere kalorier.

Hvis du vil rotere en tung hula hoop, du har brug for mindre energi, men dens effekt for talje er meget bedre (bortset fra de forfærdelige blå mærker første- klasser) end af en klassisk bøjle. Ved hjælp af en vægtet hoop, kan du se, hvordan anspændt mavemusklerne får til at holde det i taljen.

Så hvis du er på udkig efter en hula hoop til taljen, vælge vægtede modeller, og hvis du ønsker at tabe sig, skal du vælge den klassiske én.

Hvad skal en effektiv hula hoop være?

De vigtigste opgaver, der skal udføres af et vægtet bøjle:

Termisk effekt, der fremmer fedtforbrænding;
Fysisk belastning på abs og talje.

Vi vil råde til at vælge en hula hoop vægt på mindst 2,5 kg (5,5 lb). Ikke desto mindre, vil du få blå mærker fra både lette og tunge dem. For at forhindre dem, sat på en trøje til den første træning - når kroppen gradvist vænner sig til det chok, så kan du bære en T-shirt.

Hvis vi taler om alle mulige perler, magneter og andre tilføjelser, vil de kun være nyttig. Det er, hvad udviklerne lover:
Massage elementer massage indre organer, "crush" fedtvæv, træne musklerne. Dette bidrager til den forbedrede funktion af de indre organer, især tarmene, og blodcirkulation;
Magnetiske perler generere et magnetfelt, der øger blodcirkulationen og forsyner organer med oxygen;
En hula hoop med kalorietæller er meget praktisk, fordi det tæller, hvor mange kalorier pr træning, du brænder. Det er en god motivator, fordi du se resultatet af din indsats på en gang;
Sammenklappelige dem er behageligt for deres mobilitet. De er nemme at tage med dig på en tur;

Kontraindikationer til hula hooping

Før du vælger en hula hoop til vægttab, skal du sørge for at læse kontraindikationer.

Du skal ikke bruge hula hoop hvis du har alvorlige gynækologiske sygdomme (myom, bukning af livmoderen). Det er kontraindiceret til hula hoop under graviditet, menstruation, med visse sygdomme i rygsøjlen og indre organer. Forkæl dit helbred omhyggeligt, at vælge den rigtige form for fysisk aktivitet.