Hvordan vælger et vægttab program

Du har sikkert hørt om alle disse: The Zone Diet, fedt-brænding piller, HCG kost, Grapefrugt Diet.

Hvordan vælger et vægttab program

Der er så mange vægttab programmer, produkter og planer derude, som man skulle tro i det mindste en af ​​disse "magiske kugler" ville rent faktisk arbejder og hobetal af mennesker vil være faldende pounds. Hvis nogen af ​​dem var virkelig effektive, ville vi være at se fedme tendensen vende. Men alt, vi ser, er flere mennesker, der kæmper med vægten end nogensinde.

"The fokus tendens til at være på" løftet "af kosten i stedet for de tanker og adfærd, der har brug for grundlæggende ændringer,« siger Molly Kellogg, RD, LCSW, en Philadelphia-baserede private praksis diætist med speciale i rådgivning for diætister . "For eksempel, den person kan billedet at det at være tynd, vil gøre livet lettere og bringe lykke i form af en ny partner. Det weirder den kost plan, jo mere synes at passe med dette urealistisk idé om, hvad tabe vil udrette."

Amerika brugt over 35 milliarder dollars i vægttab produkter og tjenester, ifølge en rapport fra Federal Trade Commission 2002. Der er naturligvis en kamp med vægt foregår. Samtidig, amerikanerne brugte omkring 580 milliarder dollar spise ude i det forløbne år (siger en 2010 rapport fra National Restaurant Association). Desuden den triste nyhed er, at i henhold til National Academy of Science og Food and Nutrition Board, de fleste Dieters genvinde det meste af deres pre-slankekure vægt tilbage inden for fem år.

Glem alt om fedt - Det ser ud til det eneste konsekvent går tabt, er Dieters penge.

Så hvad er nogle måder, du kan se, om et vægttab produkt eller plan virkelig vil arbejde i det lange løb, før du køber? Den eneste prøvede og sande metode til langsigtet, sundt vægttab af det medicinske samfund er en kombineret, vedvarende plan for kost og motion. Og der er mange kreative måder at nå dette mål, pakket i forskellige former for vægttab planer, programmer og produkter.

Hvis du ikke er lavet af penge og har ikke råd til at købe færdigpakkede fødevarer til resten af ​​dit liv, og du ønsker at være sund, ikke bare tynd, så tjek disse tips. Før du når til din tegnebog, så sørg for dit vægttab planen er virkelig i god form, det foregiver at være.

 • Programmet skal ikke tilbyde piller, pulvere, injektioner eller lignende produkter, som ikke er godkendt af vægttab læger og / eller registrerede diætister, og ideelt set, velrenommerede sundhedsorganisationer samt.
 • Programmet bør ikke være at gøre alt for god-til-være-sand løfter som "Tab five pounds i en uge, garanteret! Uden øvelse kræves!" Spørg dig selv, hvis disse påstande var sande og godt for dig så godt, ville ikke registreret Diætister bruge planen eller produkt i deres vægttab virksomheder? Registreret Diætister er kollegiet uddannet professionelle myndigheder om ernæring i USA Hvis de ikke godkende et produkt eller en plan, så er det et rødt flag.
 • Programmet bør være udviklet af en medicinsk uddannet vægttab professionel såsom vægttab læge og / eller registreret diætist, eller i det mindste være fuldt godkendt af flere af dem.
 • Programmet bør have en god succesrate på permanent vægttab på klienter.
 • Motion og kost går hånd i hånd for at fremme permanent og sundt vægttab. Programmet bør tilskynde kunder til at udøve og forklare de mange fordele og har det som en del af sine tilbud.
 • Programmet bør overveje sundhed, du er i, og medicinske tilstande, du måtte have haft, når du starter, dit køn, alder, baggrund, medicin og more-- og tilpasses til disse situationer.
 • Vellykkede programmer bør indgyde i kunderne mulighed for at holde regeringsperioder sund vægt i deres egne hænder uden at bruge tonsvis af penge på ubestemt tid.
 • Langsigtet vægttab behøver ikke at koste tusindvis af dollars, eller hvis du stærkt er motiverede, endda hundredvis. På en side bemærkning, vil en rimelig pris, effektivt vægttab planen spare dig for tusindvis senere og føje år til dit liv.
 • Programmets mad kvoter bør ikke være så overdrevent restriktiv, så du ikke kan nyde mad fra alle de vigtigste fødevarer / næringsstof grupper som komplekse kulhydrater og korn, grøntsager og frugter, proteiner og calcium-rige fødevarer, for eksempel, eller være for lav i kalorier. For de fleste mennesker, er vellykket vægttab ikke at involvere spise færre end 1.200 kalorier om dagen.
 • Programmet skal ikke lovende ekstremt hurtigt vægttab (mere end to pounds per uge, hvilket svarer til en underskud på 7.000 kalorier). Undersøgelser viser, at de, der tabe sig langsomt holde det ud længere.
 • Programmet bør ikke volde dig nogen større sundhedsproblemer i det lange løb, enten direkte eller indirekte.
 • Den rigtige plan for dig, vil hjælpe antænde i dig en livslang passion og engagement for dit helbred.
 • Planen vil give balance i, at det vil hjælpe dig med at spise de rigtige fødevarer i de rigtige mængder, og stadig give dig nydelse at nyde mange fødevarer, i moderate mængder, der er tilgængelige i vores liv.
 • Den rigtige program for dig vil overveje dine egne personlige behov og ønsker, ikke kun i, hvad du kan lide at spise (disse normalt ikke nødvendigt at blive afskrevet helt), men hvordan du kan lide at leve dit liv. Hvad er din stil i smarte og sunde vægttab programmer? Har du brug for social støtte? Regelmæssige møder? Kan du ikke lide at lave mad, men vil gerne lære at nyde at gøre meget enkle måltider med en bog, video eller klasse, for eksempel? Har planen skulle være sjovt? Meget organiseret? Løs og afslappet? Alle online, alt i-person eller en blanding?

Så hvad er nogle retningslinjer at følge, når du vælger et vægttab program?

 • Overveje at konsultere med eller deltage i en, der køres af en registreret diætist, som du føler, du ville fungere godt med. Diætister, der specialiserer sig i vægttab forstå dit behov for permanent succes og kan hjælpe dig der sikkert med livsstilsændringer taget hensyn til dine ønsker.
 • Find et program, der passer til din livsstil, personlighed og behov. For eksempel, vil du være i stand til at deltage i programmets møder, når planlagt? Hvis du vælger en registreret diætist, vælge en, der passer til din læringsstil. Hvis du er en livlig personlighed, skal du vælge et program, der er sjovt.
 • Vælg en plan, der støttes af det medicinske samfund, der er registreret diætister og nationale sundhedsorganisationer.
 • Vælg en plan, der ikke bærer nogen set (eller uforudsete) kort- eller langsigtede sundhedsmæssige risici. Det er ikke alle om at droppe tøj størrelser - En person kan være tynd og meget usundt også!
 • Vælg et vægttab program, der vil hjælpe dig med at blive en succes, når du er væk fra programmet
 • Vær på udkig efter de tidligere nævnte røde flag.

En stor vægttab program vil være en "pakkeløsning", som ikke kun hjælper dig med at få en flot form, men healthfulness så godt. Det vil også fylde dit sind med ny viden og evner, og dit hjerte og sjæl med en passion og engagement til at elske din krop og få dig til din sundeste - for livet.