Hvordan vælger en Reklamebureau

Hvordan vælger en Reklamebureau

Så din virksomhed har nået et kritisk punkt: du oplever en grad af succes, der tilskynder vækst, og du har brug for at vide, hvordan man vælger et reklamebureau til at hjælpe med din markedsføring. Valg af et reklamebureau er ligesom andre former for produkt sammenligning kun er produktet ekspertise andre og ikke, siger, en støvsuger.

Har jeg virkelig brug for et agentur?

Måske. Det er klart, for at komme til dette punkt, har du allerede opnået nogle markedsføring.

Nu undersøge, hvordan du bruger din dag. Som ejer / operatør, vejer, om din tid eller din supportmedarbejdere er bedst brugt udarbejde tekst til brochurer og elektroniske / broadcast medier, læring design software, forhandling med printere, om oprettelse af et web tilstedeværelse, placere medier køber og opholder strøm med statistik , trends, farver og stilarter - eller fokusere på kernen i din bestræbelse.

Overveje alle de marketing, du har gjort hidtil for at bruge som benchmark for dit nye reklame budget. Hvis et enkelt projekt var $ 10.000 eller mere, eller din samlede marketing kommunikation for året i gennemsnit omkring $ 50.000 er du sikkert klar til et reklamebureau.

Du har placeret dig selv som genstand ekspert for dit produkt eller service. Valg af et reklamebureau til at håndtere nuancerne i markedsføring kan kun tage din virksomhed til det næste niveau.

Er ikke Agenturer dyrt?

Ligesom nogle mennesker nærmer læger til fester med "Du ved, jeg har denne smerte lige her ..." mange har den misforståelse, at markedsføring og den involverede kreativitet bør kun koste X eller Y, som kan oversættes som "billige som muligt."

Reklamebureauer er bemandet med erfarne kommunikation strateger, forfattere, designere, webudviklere og medier planlæggere, der har gjort det til deres livsværk at forstå, hvordan at markedsføre din virksomhed effektivt.

Udnytte deres viden vil desværre ikke være overalt nær billige. Ved at vise respekt for deres forretning, men vil du ikke kun købe det bedste ekspertise til at få din reklame gjort, men også få kreative partnere dedikeret til at øge succes for din virksomhed.

Etablering af et budget

Som du oprette din reklame budget, skal du huske to ting:

 • Kontorer vil opkræve af timer eller job for kreative tjenester.
 • Agenturer også opkræve cirka 15 procent medier provision over de hårde produktionsomkostninger, såsom print og elektronisk / broadcast udvikling.

Agenturet og freelance timeløn gebyrer varierer fra by / marked og er drevet af, hvad markedet tillader. Mens disse time kan fluktuere på grundlag af markedets størrelse, andre faktorer, der dikterer gebyrer omfatter erfaring, omdømme, kundelisten og størrelsen af ​​virksomheden.

Den kreative timeløn sats varierer fra $ 40 til 200 dollars. Standarden 15 procent medier Kommissionen er den vederlagsfrit medier giver til agenturer for deres virksomhed og sjældent ændres. Du ved allerede, hvor meget du har brugt på reklame til dato: beregne i disse nye numre som udgangsmateriale budget med til at nærme agenturet.

Enhver velrenommerede agentur eller freelance kreative vil give et skøn over projektets længde og generelle udgifter. Som kunde har du mere kontrol over de endelige omkostninger, end du tror ved at være klar med din kommunikation og ønsker op foran og opholder sig på toppen af ​​tidslinjen, så der er ikke behov for hasteopgaver.

Vide, hvad du har brug for

Før du nærmer dig et agentur, har en god idé om, hvad dine mål og behov er:

 • Forsøger du en ny form for reklame?
 • Leder du oprette en helt ny identitet eller brand?
 • Er det bare et projekt eller en af ​​mange at komme?
 • Ønsker du dit firma til at være en indgang til andre kunder?
 • Hvor vigtigt er agenturets kundeliste til dig?
 • Har du brug for at indføre et produkt?
 • Forsøger du at øge salget?

Disse er blot et par spørgsmål at overveje. Husk, at agenturet ønsker at behage dig, så klar kommunikation og skitserede mål vil hjælpe alle producere de rigtige materialer til at udføre dine mål.

Interviewing agenturer

For at finde agenturer til samtale, spørge rundt. Kig på andre materialer, du kan lide, kan du besøge web-sites eller kontakt nogle af dine andre marketing kilder til henstillinger, så basere dit valg på, hvor mange organer du og dine medarbejdere ønsker at overveje.

Send en kort brev til den administrerende direktør eller VP angivelse af en anmodning om en præsentation og

 • Interessen for deres kapacitet;
 • Din annoncering mål;
 • Prøver af deres arbejde, ekspertise på visse områder og casestudier;
 • Din tidslinje.

Du skal dog ikke bede om gratis prøver af det, de "kunne" gøre for dig. Spekulation eller "spec" arbejde sommetider sker med eksisterende kunder, men ellers er det ikke god tone.

Hvordan vælger en Reklamebureau

Når du modtager forslag, tidsplan præsentation gange med hvert enkelt agentur af interesse og holde noter om, hvad du kan lide og ikke lide. Et par skarpe spørgsmål at stille under præsentationen kan omfatte:

 • Styrker af det kreative team
 • Hvordan vil den øverste ledelse involveres
 • Hvor tæt vil du arbejde med det kreative team
 • Hvad de mener "god" reklame
 • Kan du tale med andre kunder

Under agenturets præsentation, får du en stærk følelse af, hvordan du vil arbejde sammen. Bemærk hvordan de lytter, hvis de virkelig synes at gribe dine mål. Hvis de kommer op med løsninger kan du få begejstrede, du har fundet dit nye kreative partnere.

En intern Option

Det er meget muligt, at din virksomhed ikke er klar til en fuld kontrakt med et reklamebureau. Måske projektet - eller dit budget - bare ikke stor nok.

Overveje fordelene ved at ansætte en intern marketing manager. Denne person kan have nok at skrive, design og medier placering erfaring eller forbindelser med freelance kreative for at få din virksomhed i gang i en ny retning. Senere, når din virksomhed er større, stærkere og hurtigere, kan denne person blive din virksomheds kontakt til større markedsføringsindsats med agenturer.