Hvordan vælger du den rigtige Guitar String

Picking den rigtige type guitar streng er afgørende for lyden af ​​guitar. Der er mange typer af guitarstrenge, og de er alle for et bestemt guitar. Akustiske guitarer kræver akustiske guitarstrenge af stål. Stålstrenge generelt afgiver en kraftigere lyd end nylon strenge, der anvendes i klassiske guitarer. Der er mange ting at overveje, når du vælger din guitar strenge.

Her er et par ting at overveje i at vælge den rigtige guitar streng:

  1. Den type guitar. Den type guitar du har, vil spille en vigtig rolle i at vælge dine guitarstrenge. Akustiske guitarer brug stålstrenge, og klassiske guitarer brug nylon strenge. I mellemtiden er elektriske guitarstrenge lavet af enten forniklet stål, rustfrit stål eller ren nikkel. Elektriske guitarer kræver strenge med magnetiske legeringer, som de pickupper stole på dem til at producere lyd.
  2. Måleren af ​​strengen. Måleren bestemmer tonen af ​​strengen. De målere af strengene varierer fra ekstra super lys til ekstra tung. Tungere gauges vil producere en dybere, lavere lyd, mens lysere gauges vil producere en højere, mere delikat lyd. Lysere strenge også mindske opretholde og volumen af ​​guitar. Valg af gauge vil afhænge af størrelsen af ​​møtrikken, og positionen af ​​handlingen.
  3. The Age of guitar. Nyere guitarer kan generelt antage forskellige string målere. Vintage guitarer, på den anden side kan undertiden kræve en særlig streng gauge. Normalt er de designet til gut strenge eller strenge med meget lette målere. Det er vigtigt at have vintage guitarer kontrolleres og besigtiges før eksperimentere med et nyt sæt snor målere. Almindelige problemer for vintage guitarer er døde flade hals, ryg bøjet hals, og løse truss stænger. I disse tilfælde er strenge med en højere gauge normalt bruges til at placere mere spænding på halsen for at gøre det bøje fremad.
  4. Din erfaring i at spille. Strenge med større gauges er generelt sværere at spille, da de har mere spænding. De vil kræve mere pres fra dine fingre, når du spiller. Det er bedst for begyndere at bruge strenge med lettere målere, da de kræver mindre pres fra fingrene.
  5. Din musikalske stil. Den genre af musik, du vil spille, vil også spille en rolle i plukke dine guitarstrenge. For blød musik, kan lettere string målere anvendes. Tungere gauges anvendes i høj musik som metal og rock and roll. Jazz guitarer bruger nogle gange en kombination af guitar string målere.

At vælge den rigtige guitarstrenge afhænger i høj grad på de erfaringer og personlighed guitarist. Fordi guitar afhænger af strenge til lyden, er det vigtigt at afgøre fornemmelsen af ​​tonen din guitar vil have. Må ikke lade sig skræmme af de mange forskellige strenge til rådighed. Husk de grundlæggende overvejelser - typen, gauge, alder, erfaring og stil - og du vil finde, at vælge den perfekte guitar strengen ISNA € ™ t sådan en skræmmende opgave alligevel.