Hvordan tilføjer jeg en Svig Alert til Min Credit Report?

Hvordan tilføjer jeg en Svig Alert til Min Credit Report?


Mange undrer sig: "Hvordan tilføjer jeg et bedrageri alarm på min kredit rapport?" For mange mennesker er dette lag af beskyttelse er det, der er nødvendigt for at give ro i sindet. Ikke alle har brug for denne form for advarsel, men når det er nødvendigt, kan det være en af ​​de bedste værktøjer til at bekæmpe identitetstyveri.

Om svig indberetninger

Alle kan tilføje en advarsel bedrageri besked til en kredit rapport til at beskytte kredit oplysningerne i denne rapport. Hver af de tre store kredit rapportering agenturer i USA giver bedrageri alarm beskyttelse. Disse organisationer giver den enkelte mulighed for at placere en erklæring om en kredit-fil indikerer potentielle kreditgivere at kreditten koncessionsgiveren skal kontrollere inden du strækker kredit. Denne type alarm giver forbrugerne mulighed for at sikre kreditgivere kun udstede kredit, når forbrugeren anmoder om det. Det hjælper til at forhindre andre i at bruge dine personlige oplysninger for at få kredit uden dit samtykke.

Denne type alarm bedrageri er kritisk for alle, der havde kredit- eller identitetsproblemer i fortiden, og for dem, der tror, ​​de har en høj risiko for at blive ofre i fremtiden. De, der tror unøjagtige oplysninger er til stede på deres kredit rapport bør indgive en klage til kreditoplysningsbureau direkte. Dette bedrageri alarm vil kun advare kreditgivere at bekræfte din identitet, før der gives kredit ved at kontakte dig.

Hvordan tilføjer jeg en Svig Alert til Min Credit Report?

Der er tre forskellige metoder til at sætte en bedrageri alarm på din kredit fil.

Initial Security Alert

Det første skridt er at få en indledende Security Alert. Forbrugeren er i stand til at anmode om dette når som helst. Forbrugere, der tror deres personlige oplysninger er blevet kompromitteret eller kan anvendes i en svigagtig måde kan få denne form for advarsel. Initial Security Alert forbliver på din kredit-fil i op til 90 dage. For at tilføje denne type alarm, skal du kontakte hver af de kredit-bureauer og anmoder om det. Du kan gøre det online på:

  • Experian.com Svig Alert
  • Equifax.com Svig Alert
  • TransUnion.com Svig Alert

I de fleste tilfælde behøver du ikke at gå gennem yderligere kontrol af data for at modtage denne bedrageri indberetning.

Udvidet Svig Victim Alert

I situationer, hvor der er en større risiko for svigagtig aktivitet, kan det være nødvendigt at anvende den udvidede Svig Victim Alert. Denne advarsel forbliver på et kredit-fil i op til syv år. For at opnå det, skal du kontakte hver af de kredit-bureauer direkte og anmode den. Du skal indsende en kopi af et gyldigt identitetskort tyveri rapport fra din lokale, statslige eller føderale retshåndhævende organ kontrollere, at der foreligger svigagtig aktivitet. Denne type alarm advarer potentielle kreditgivere i den svigagtige aktivitet, der allerede er sket og dirigerer disse organisationer til at tage yderligere skridt, inden der ydes kredit til dig.

Active Duty Alert

Et Active Duty Alert er en indberetning føjet til kredit-fil af en aktiv pligt militære medlem. Du kan tilføje denne svindel advare dig selv, hvis du opfylder betingelserne. Dette beskytter din kredit, mens du er i udlandet eller på anden måde ude af stand til at beskytte din rapport. Denne type alarm bedrageri vil forblive på din kredit fil i op til et år. Det advarer potentielle långivere, som du sandsynligvis ikke vil være at anmode kredit på dette tidspunkt.

Fastlæggelse dit behov

Når du spørger, hvordan tilføjer jeg et bedrageri alarm på min kredit rapport, betyder det, at du er bekymret for din identitet eller kreditoplysninger. Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at opnå kredit overvågning tjenester og arbejde med retshåndhævelse og hver af de kredit-bureauer til at kontrollere oplysningerne om din fil. Tjek din rapport hyppigt for at sikre, at ingen svigagtige data vises og rapportere mistænkelig aktivitet så hurtigt som muligt.