Hvordan til terrasse en bjergskråning til udplantning

Hvis din ejendom er beliggende på en bjergskråning, kan det vise sig at være ganske udfordrende at forberede jorden til plantning. Erosion og vand løbe er et stort problem, når jorden hælder, uanset graden af ​​hældning. Nogle hoteller har sådan en stejl stigning, at det kan endda synes umuligt at sætte op nogen form for haven. Der er nogle løsninger til rådighed, men du skal bruge en professionel landscaper til at udføre projektet for dig.

Hera € ™ s hvordan til terrasse en bjergskråning til udplantning.

  1. Vurdere din jord. Bestem hvilken del du vil placere din terrasse eller trin. Ønsker du at gøre det på bare en del af en bjergside, eller vil det være hele hældning? Du vil også nødt til at overveje, hvilken type af jord er under dit græs. Hvis graden af ​​hældningen er stor, er det sandsynligt, at den øverste jord er blevet udhulet, og det kan være nødvendigt at bringe i frisk muld.
  2. Før du graver, så sørg for du tegner en plan. Mål længden af ​​skråningen, så du ved, hvor mange skridt, du bliver nødt til at gøre. Det er bedst at have brede trin snarere end flere små skridt. Det vil være lettere at gå ned ad trappen.
  3. Beslut, om du ønsker at sætte op støttemure at bryde op lønklasse af skråningen. Dette er for at forhindre erosion og stabilisere jorden.
  4. Overvej, hvad typer af planter, du ønsker at placere på bjergsiden. Klynger af stauder er en god mulighed, men du kan også overveje at have en køkkenhave. Vælg også, hvad afstivning materialer, du vil tilføje, såsom små træstammer eller ornamentale klipper og sten. Den robuste anvendte til støttemur materialer, jo bedre.
  5. Start i bunden, når du udelade bjergsiden. Find en flad og stabil område og arbejde dig op. Du bliver nødt til at bygge din støttemur, før du kan arbejde dig op. Få så meget jord fra toppen og bringe det ned på skillevæggen. Sørg for at lag jord og kompakt det ordentligt.
  6. Ved pakning af jorden, skal den nederste del pakkes stramt og da den når overfladen, skal det øverste jordlag placeres mere løst. Dette vil give jorden til at bosætte sig i, men samtidig have stabilitet. Du kan også tilføje muld.
  7. Gør den næste støttemur når du se, at jorden, når jorden begynder at hobe sig op. Hold gentage processen, indtil du når toppen.
  8. Når du bygger din støttemure, placere en afløbssystem, så vandet vil have et sted at gå til, i stedet for at opbygge trykket bag støttemure.
  9. Ved plantning placere vand elskende planter nederst da jorden vil have en tendens til at være vådere ved bunden end ved toppen. Også vælge planter, der spredes ud på både toppen og under jorden for at hjælpe binde ned i jorden.

Hvis du ønsker at Terrace din bjergskråning, være parat til at afsætte et budget til at få dette projekt gjort. En professionel landscaper er din bedste satsning, men sørg for du diskutere dine muligheder og de budgetmæssige overvejelser omhyggeligt, før du tilmelder dig.