Hvordan til effektivt at bruge kuponer

Hvordan til effektivt at bruge kuponer

Salgsfremmende foranstaltninger kan køre særlige indtægter mål, så at vide, hvordan man effektivt at bruge kuponer er gavnligt. Selv om ikke alle typer af virksomheder er egnede til brug af kuponer, der har en god forståelse af denne form for markedsføring kan stadig stimulere ideer.

Er Kuponer passer til din virksomhed?

Hvordan et hår stylist og en computer reparationsservice er forskellige? Teknisk set er begge servicebaserede virksomheder. Dog vil computer reparationsservice mere end sandsynligt har en kundekreds, der indeholder både generelle forbrugere og virksomheder. For en virksomhed at tilbyde en anden virksomhed en kupon på tjenesteydelser, godt, dårlig forretning.

En kupon er en bedre markedsføring køretøj for forbrugerprodukter virksomheder, restauranter, detailhandlere og visse rejse-baserede virksomheder. Forbrugerne er mere ofte søger efter rabatter og udstedelse kuponer er en måde at fange deres opmærksomhed. Så til effektivt at bruge kuponer, forstå indkøbsvaner ikke kun kernekunder, men også dem, du ønsker at tiltrække.

Årsager til en kupon Sales Promotion

For effektivt at bruge kuponer, en virksomhedsejer skal have en solid lås på ønskede mål inden du tager enhver markedsføring til handling. Kuponer kan gøre mere end at give kunderne 10 procent fra dagens køb. Her er en mere bredt anvendelsesområde, som at se potentialet i kupon markedsføring:

 • Hjælp overføre kunder til flere web-baserede køb med din virksomhed.
 • Tiltræk et meget specifikt segment af kunder.
 • Afbøde virkningerne af en prisstigning.
 • Giv salgsstyrken et nyt redskab til at tiltrække nye kunder.
 • Cross-sælge dine virksomhedernes andre produkter og tjenester.
 • Fremme nye kunder til at blive gentaget og / eller hyppige kunder.
 • Boost salg for en bestemt salgscyklus.
 • Indføre et nyt produkt eller en service.

Hvordan til effektivt at bruge kuponer: Plan og Mål

Det er vigtigt at analysere den eksisterende prisstrategi for at bestemme rabatten din margin vil tillade. Dette vil omfatte enhver forventet profits.Planning din kupon forfremmelse også indebærer at bryde ud:

 • Faste omkostninger, såsom design og trykning.
 • Variable omkostninger, såsom antallet af kuponer, der produceres og distributionskanal.

Hvis dette er et online mekanisme, er du allerede sparer penge, da der er meget lidt overhead som denne er involveret, hvis nogen.

Overvej også:

 • Identifikation distribution fremgangsmåde og omkostninger. Selvfølgelig vil kuponer tilbydes på købstidspunktet har en højere forrentning end masse fordelt i en avis, plus spare penge.
 • Et realistisk indløsning sats. Den generelle sats for indløsning falder mellem to og otte procent. Nogle faktorer drive disse tal endnu højere, men basen er et godt udgangspunkt.
 • Procentdel af salget, der ville være sket alligevel.

Når fremme er færdig, basere målingen af ​​sin succes ved at besvare de objektive spørgsmål ovenfor med kvalificerede oplysninger.

Cut omkostninger gennem samarbejde

Cross-fremme gennem en følgesvend virksomhed kan ofte være en lukrativ partnerskab. Ved at samle ressourcer og strategier for markedsføring, virksomheder, der deler lignende profiler kunde maksimere potentialet i kupon markedsføring samtidig reducere de generelle omkostninger. Dog kender den anden forretning godt, tro ejerne dele din kundeservice filosofi og ikke gøre fremme for kompliceret.

Husk: Kuponer Må ikke altid

Desværre er kupon indløsning aldrig garanteret. Nogle mennesker bruger kuponer til at bestemme deres hvert køb, fra baby formel og sodavand til gas indkøb og valg af hotel.

Andre aldrig bruge kuponer, uanset hvor tiltrækkende eller fornuftigt tilbuddet. Så det er bedst ikke at tænke på kuponer som en tryllestav, snarere som en komponent i en differentieret business markedsføringsplan.

Andre måder, hvorpå en kupon måske ikke efter hensigten, omfatter:

 • Kunder, der bruger kuponer blot for købet, men vil ikke vende tilbage, medmindre du holder tilbyde rabatter.
 • Tilbuddet bruges til hvad faste kunder allerede købe, så din virksomhed har opnået noget.
 • Clerks eller opfyldelse personale bruger kupon forkert eller for den forkerte vare.
 • Udgifter til kupon program er for høj og ikke opvejes af nysalg.

Vide, hvordan man effektivt at bruge kuponer er en klar strategi: identificere målgruppen og mål for fremme, spore svar og måle resultaterne. Med tiden vil din markedsføring analyse evne blevet mere snu og de salgsfremmende foranstaltninger, du opretter, vil fortsætte med at opbygge din forretning.