Hvordan til audition til Broadway

Broadway er sjovt og underholdende. Med sine teaterforestillinger, det lokker folk til at komme ind og få underholdt med sine shows udført af teatralske aktører. Udførelse på Broadway er en af ​​de mest udfordrende roller for en skuespiller at gøre. Selv bare at få en rolle at spille i en Broadway teater kan være en udfordring.

Her er nogle skridt til, hvordan man audition til Broadway:

  1. Kig efter annoncer om auditions til forestillinger Broadway. Søg efter annoncer og information om, hvor til audition til en Broadway play. Et af de bedste steder at søge efter dette er i Broadway Theater selv. De plejer at lægge ud plakater informere håbefulde skuespillere til audition for deres kommende Broadway ydeevne.
  2. Audition i så mange Broadways spiller som du kan. Dette vil hjælpe dig med at opbygge tillid og erfaringer om hvad det kræver at blive accepteret i Broadway spiller.
  3. Medbring din profil eller dit pressemateriale. Sørg altid for at bringe din profil, når audition til Broadways. Normalt instruktører og producenter er på udkig efter skuespillere, der har et mere naturligt udseende, så sørg for at alle dine fotos nylig er taget. Og sørg for at du ser nøjagtig det samme med din profil fotos.
  4. Øv dine linjer. Sørg for at mestre dine dele til Broadway. Øv det religiøst, så når audition tid kommer, du kan søm del og gøre et stort indtryk på de instruktører og producenter. At gå til en audition uforberedt er som at smide dine chancer i at få del. Sørg for at være forberedt, før du går til nogen Broadway auditions. Instruktører og producenter kan nemt syn aktører, der er uforberedte selv med deres første linjer.
  5. Vær høflig med alle de mennesker i auditions. Husk altid at være høflig, når du indtaster en Broadway auditions. Hils de dommere, producenter, instruktører, som du indtaster i teatret for auditions. Undgå beder om for mange instruktioner; dette kan gøre dig se uprofessionel. Også dona € ™ t klage, når producenterne eller direktører bede dig om at gøre noget andet, så prøv at gøre det alligevel. Donâ € ™ t være bange for at begå fejl. Hvis du gør en, holde vil, eller du kan endda lave en improviseret scene, så længe det stadig er relevant. Og sørg for at du ikke er for sent i auditions.
  6. Slap af og have tillid til dine scener. Holde strømmen af ​​dine scener er afgørende, når audition. Undgå at blive nervøs eller skræmt, fordi det helt sikkert vil ødelægge din præstation i audition. Være sikker. Selv hvis du føler nervøs holde det for dig selv eller fake det. Bare vise dommerne, at du er selvsikker. Dette vil forberede dig til at være psyched med dine scener. Selv hvis direktørerne bede dig om at udføre noget andet, donâ € ™ t være rædselsslagen. Selv hvis du ikke er perfekte for den del gør det alligevel. Bare gå med strømmen. Normalt dette sker, når dommerne eller direktører ønsker at se, hvor godt du kan håndtere forskellige scener.

Disse skridt vil hjælpe håbefulde skuespillere som du ved, hvad de skal gøre i audition til Broadway. Det vil hjælpe dig med at forberede en audition til en Broadway play. Du vil også nyde det og være sikker på, når du står over for auditions til Broadway.