Hvordan til at udfylde IRS Form 5405

Hvordan til at udfylde IRS Form 5405

Internal Revenue Service Form 5405, med titlen "Første gang Homebuyer Credit og tilbagebetaling af kreditten," til at gøre krav på æren for at købe et hjem inden for den fastsatte frist og til at beregne det skyldige beløb for tilbagebetaling af kreditten, hvis nogen . Skemaet består af fire hoveddele.

Del I: Generelle oplysninger

I dette afsnit kan du give dit navn, adresse og CPR-nummer samt adressen på den ejendom, som du er arkivering formularen. Hvis din adresse og ejendommen adresse er de samme, behøver du ikke at omskrive ejendommens adresse, men at gøre det ikke afkræfte formularen.

Du næste identificere den dato, du har købt hjem, hvis du eller din ægtefælle var på aktiv militærtjeneste uden for USA i denne periode, uanset om du har købt hjem fra en relativ og det år, som du påstår kreditten. Disse oplysninger er nødvendige, fordi det afgør, om du er berettiget til kredit.

Dette afsnit giver dig også mulighed for at angive, om du nu hævder en kredit, som du havde ret i et tidligere år. Væsentlige, vil du være med tilbagevirkende kraft hævder en kredit.

Del II: Mængden af ​​Credit

I dette afsnit kan du beregne den samlede kreditbeløb, som du er berettiget til. Afsnittet består af ti linjer af oplysninger, der er registreret i kolonnen til højre på siden.

Linje 1: På denne linie du giver hjemmet købspris.

Linje 2: Her kan du bestemme den specifikke beløb udgør 10 procent af hjemmets pris. For at gøre dette, du flere købsprisen med .10.

Linie 3: I dette område, du identificere den type kredit, du er berettiget. Credit værdier er inkluderet i dette område.

Linie 4: På denne linie du placerer den mindste af .10 procent af indre værdi, som anført på linje to, eller størrelsen af den kredit, som anført på linje tre.

Linie 5: Her du giver størrelsen af din justerede bruttoindkomst, der er, hvor meget du har tjent efter fradrag og undtagelser.

Line 6: På denne linje IRS kræver, at du placere enten $ 125,000, hvis en enkelt eller $ 225,000, hvis gift og arkivering fællesskab. Dette nummer bestemmer, om du kan gøre krav på kredit. Hvis din justerede bruttoindkomst er større end det antal, du indtaster på denne linje, kan du ikke gøre krav på kredit.

Lines 7-9: Disse linjer guide dig gennem beregningen af størrelsen af den kredit, som du kan gøre krav på.

Linje 10: På denne linie du placerer det samlede beløb for din kredit. Du skal også bære dette nummer i din 1040 x.

Et eksempel på beregningerne i linjerne 1-10:

Hvis du er single, har en justeret bruttoindkomst for året på $ 50.000, og købte et hjem til en værdi af $ 250,000, der opfylder kravene til kredit, har du ret til en $ 8000 kredit. Beregningerne, der bestemmer dette er:

  • Linje 1: $ 250,000
  • Linje 2: $ 250,000 x .10 = $ 25,000
  • Linie 3: $ 8,000
  • Linie 4: $ 8,000
  • Linie 5: $ 50,000
  • Line 6: $ 125,000
  • Lines 7 og 8: Disse linjer er sprunget fordi linje seks er større end linje fem.
  • Linie 9: 0
  • Linje 10: $ 8000

Del III: Besiddelse af Hjem

I dette afsnit fortæller IRS, om du var berøvet af et hjem, som du tidligere har hævdet kreditten. Fratagelse omfatter afskærmning samt salg. På første linje, du giver datoen for fordrivelse. På den anden linje, du identificere, om du eller din ægtefælle var på aktiv militærtjeneste uden for USA i den periode af kreditten. Hvis ja, behøver du ikke at tilbagebetale kreditten.

På den sidste linje, kan du vælge den indstilling montering yderligere omstændigheder i fordrivelse. Disse omfatter, om du solgte hjem til relative, gav hjemmeholdet en tidligere ægtefælle eller solgte det til tredjemand med eller uden gevinst. Dette afsnit er beregnet til at informere dig, om du skal tilbagebetale ethvert beløb af kreditten.

Del IV: Tilbagebetaling af 2008 eller 2009 Credit

I dette afsnit kan du beregne mængden af ​​tilbagebetaling, som du skal indsende til skattemyndighederne med selvangivelsen. Generelt, vil du skylder 15 procent af kreditten hvert år.

I de tre linjer, der udgør dette afsnit, giver dig 1) størrelsen af ​​din kredit, 2) størrelsen af ​​gevinsten du har købt fra salget, hvis nogen, og 3) størrelsen af ​​skyldige beløb, som er den 15 procent. Du skal udføre denne beregning hvert år, indtil du har tilbagebetalt kredit helt.

Indsendelse din formular 5405

Du skal udfylde formular 5405, hvis du har modtaget en første gang homebuyer kredit og har brug for til at tilbagebetale kreditten, eller hvis du først nu hævder en kredit for et hjem købt i et tidligere år. Denne form, sammen med den fornødne dokumentation, skal indsendes med selvangivelsen. Søge råd hos en skat professionel, hvis du er usikker, hvordan man korrekt udfylde formularen.