Hvordan til at tabe smart

I slutningen af november har en ny trend opstået - alle ønsker at tabe sig. Det er klart, at faldet var en "kosten" sæson for få, og de fleste af os pakket på nogle ekstra pounds. Og nu alle er bekymrede for, hvordan at slippe af med dem hurtigt. Skal jeg til at faste? Hvilken kost er mere effektiv? Hvordan skal jeg starte slankekure?

Hvordan til at tabe smart

Lad os starte med det centrale punkt: du kan enten tabe sig hurtigt, eller for længe. Dette er velkendt, der hurtigt tabte pounds vende tilbage til snart. Sæt realistiske mål for dig selv. I stedet for at miste fabelagtig 60 pounds indtil jul, tager sigte på 3-4 pounds en måned. Er det synes alt for langsom til din? Men det er helt sikkert!

Nu om kost. Den rigtige kost er, at du kan bevare, hvis ikke for resten af dit liv, men i lang tid. Hurtig kost planer eller fastende vil gøre dig noget godt. De bringer umiddelbare resultater, men bremse dit stofskifte, derfor du genvinde din tabte pounds senere, og hvad der er værre, endnu mere end dem!

Så hvad der skal gøres? Her er det punkt, ændre dine spisevaner.

Start Diet Log

Det lyder måske kedeligt, men det er det rigtige at gøre. Den væsentligste årsag til at få ekstra vægt er vores dårlige spisevaner. For at finde ud af, hvad der er galt, du har brug for at optage alt, hvad du spiser i løbet af dagen på din hemmelige log. Derefter granske dine optegnelser.

Slankekure statistik: Hvem formår at tabe sig ved slankekure?

Kun 18 procent af dem slankekure har succes på deres vægttab indsats. 25 procent hold på højst en måned 10 procent - to måneder. De fleste dråber slankekur endnu tidligere. I stedet for vægttab, de ender med at få mere vægt, med 40 procent af kvinderne og 20 procent af mænd, der var igennem med slankekure skulle se en læge.

Kontrol Ernæring Fakta

Shop for fødevarer bevidst - du spiser, hvad du køber. Stol ikke på dine gamle vaner og reklame. Tjek ernæring fakta på etiketterne.

Ændring Everyday spisevaner

Det er vores daglige spisevaner, ikke overspisning på helligdage, der påvirker vores vægt. Din kost log fortæller dig hvor du skal gå. Bare sørg for at du ikke ændre dette drastisk, er det formodes at være en gradvis proces.

Skære ned på Fats

Ved at gøre dette, kan du sikre din kost er lavere i kalorier. Fedtrige fødevarer omfatter pølser, hotdogs, kager, småkager, chips, chokolade, og fødevarer med skjulte fedt. Vigtigt! Aldrig skal du helt udelukke fedt fra din kost! Anbefalede mængde er 35-45 gram om dagen.

Ingen Fasting

Ellers vil du blive frustreret. Medtag flere grøntsager, frugt og bær i din kost. Disse gør du føler dig fuld, uden at tilføje ekstra fedt og kalorier.

Brug Plate Model

Plate model er en effektiv metode til at kontrollere de dele af forskellige fødevarer i din menu. Dække halvdelen af ​​din tallerken med grøntsager, derefter udfylde en fjerdedel med proteinrig mad (kød, fisk, bønner, æg) og forbeholder anden kvartal for komplekse kulhydrater (korn, kartofler, brune ris, hård hvede pasta, fuldkornsbrød) .

Overvågning "Liquid" kalorier

Drik vand til frokost, i stedet for sodavand og emballerede saft. Disse ikke gøre os føler fuld, men sukker sødet drikkevarer giver os kalorier, der konverterer til ekstra pounds.

Ikke haste Vægttab

Du bør miste mere end £ 1 inden for en uge. Ellers vil du miste dine muskler i stedet for fedt. Også, i stedet for helt at afholde sig fra slik, du må hellere nøjes med at mindre portioner. Derefter vil du ikke have, at trangen til at spise for meget dem efter lang undlod at stemme.

Bevidst Vægttab

Vægttabet er ikke kun om at lære at styre din energi balance. Den større del af processen er rent psykologisk. Dit mål er at ændre din livsstil, og du skal være opmærksom på dette vil medføre ubehag. Vær ikke bange for at bryde dine rutiner og går ud over det område af din komfort.

Mere fysisk aktivitet

Vægttabet betyder at være mere fysisk aktive. Den enkleste måde at gøre dette er at gå mere. Tæl hvor mange skridt du tager hver dag. Du kan bruge en skridttæller. Gå forbi den nærmeste busstation og gå til den næste. Klatre trappen i stedet for at tage elevatoren. Disse, ved første øjekast, mindre ting er fantastisk til at tabe sig.

Fem Tips til begyndere

  1. Dine måltider bør være velsmagende. Valgte de fødevarer, du kan lide. Tryk ikke på dig selv til at spise broccoli, hvis du hader det.
  2. Du bør spise godt. Du ønsker ikke afslutte dit måltid følelse sultne i håb om at se en behagelig skala læsning. Det er ikke til gavn, hvis du er sulten hele tiden.
  3. Spis til tiden. Følg din spise tidsplan. Har 3, 4, 5 eller 6 måltider om dagen, men regelmæssigt.
  4. Forkæl dig selv i slik. Livet ville være ufuldstændig uden vores små glæder. 80 til 90 procent af mad, du spiser, bør være sunde og resten er op til dig.
  5. Spis med gusto. Ingen pricks samvittighedsfanger og selvhad!