Hvordan til at tabe sig og få muskler hurtigt

Hvordan til at tabe sig og få muskler hurtigt


Der er ikke nogen stor hemmelighed, hvordan man tabe sig og få muskler hurtigt. Vitamin butikker vil sælge dig magiske formler og bøger vil lover at lade dig ind på mysterier muskel-bygningen. Du behøver ikke hemmelige strategier, selv om. Du skal bare nødt til at gøre arbejdet.

Fat vs. Muskel

Hvis du prøver at finde ud af at tabe sig og få muskler hurtigt, crash kost med ekstreme restriktioner kalorieindhold vil ikke være for dig. Når du tabe sig ved slankekure, mister du både fedt og muskler. Motion kan ikke kun bevare muskler du har, men tilføje til det. Vælg en sund kost og en kraftig motion program, og dine muskler vil blive stærkere som din ekstra fedt begynder at skrumpe væk.

Fødevarer til at opbygge muskler

At opbygge muskler, du har brug for at fodre dem. Proteiner er musklernes byggesten, hvilket er grunden til bodybuildere drikke protein shakes til "bulk op." Men dine muskler også brug for energi fra kulhydrater, og de vil ikke fungere så godt uden.

Kunsten at tabe sig og få muskler hurtigt er at spise en varieret kost. Du har brug for lidt ekstra protein til at opbygge muskler op, men ikke enorme beløb. Faktisk to gram protein per kg legemsvægt markerer den høje ende af atleters proteinbehov. Uden motion, du har brug for omkring 0,8 gram protein pr kg kropsvægt for at holde musklerne du har. Mange amerikanere allerede får mere end det i vores daglige kost. Så disse protein shakes, der kan tilføje hundredvis af gram protein, er ikke nødvendige. Desuden kan alt det ekstra protein være svært på dine nyrer.

Må ikke udskæring Carbs

På trods af hvad nogle bodybuildere vil fortælle dig, ikke skåret ud kulhydrater. Selvom proteiner er vigtige, det er en kombination af kulhydrater og proteiner, der rent faktisk gør det muligt for musklerne til at vokse.

Glem ikke masser af frugt og grøntsager, plus masser af vand for at holde dig hydreret. Du har brug for alle dine næringsstoffer for at holde din krop kørende.

Tælle kalorier

Øge din motion kan hjælpe dig med at tabe, selv om du ikke skære ned på kalorier, fordi du brænder flere kalorier hver dag. Odds er, når du begynder at komme i bedre form, vil du begynde at betale mere opmærksom på hvad du spiser, også. Du vil opdage, at du føler dig bedre, når du spiser sundere fødevarer. Du kan endda finde det lettere at "tune ind" på din krops signaler om, når du er sulten, og når du har fået nok.

Hvis du har brug for nogle ekstra vejledning, USDA s ChooseMyPlate har regnemaskiner til at hjælpe dig med at planlægge din kalorieindtag.

Bygning Muscle

Fyldemiddel op sker ikke overnight. Hvis du er villig til at sætte tid og kræfter på, selv om, vil du begynde at se resultater på blot et par uger. Du kan også se disse resultater uden magiske pulver eller hemmelige rutiner.

Her er nogle must-do er, når du forsøger at tabe sig og få muskler hurtigt.

  • Start langsomt. Undervisere siger, at de ser en masse skader i mennesker, der forsøger at gøre for meget på én gang. Start med vægte du har det godt løft. Som du opbygge styrke over tid, tilføjer et pund eller to mere, hver gang dine reps begynder at føle let.
  • Gør det rigtigt. Hvis du ikke er bekendt med body-building øvelser, investere i en session eller to med en person træner. Lær at løfte vægte ordentligt, så du ikke bliver sat ud af spillet af skade.
  • Match din vægt træning til dine mål. Tungere vægte med færre gentagelser, vil bulk op muskler mere end lettere vægte med masser af reps.

Hvordan til at tabe sig og få muskler hurtigt: Not Just Vægte

Vægtløftning er en fantastisk måde at opbygge muskler, men det vil ikke hjælpe dig tabe sig hurtigt. Hvis du forsøger at slippe af med ekstra flab, skal du tilføje aerob motion, som løb eller cykling, så godt. Sigt i mindst tre dage om ugen, fire eller fem, hvis du kan klare det. Igen, starte langsomt og arbejde dig op. Hvis du virkelig ude af form, starte med korte ture. Gradvist tilføje i et par minutters drift, så arbejde dig op til at køre en kilometer eller to. Det er en god ide at tjekke med en læge, før du begynder enhver øvelse plan, for at sikre, at du er rask nok til at udøve.

Bo Off the Scale

Muskel vejer mere end fedt. Rådgivning om hvordan man kan tabe sig og få muskler hurtigt inkluderer ofte forslaget om at holde sig væk fra skalaen. Bedre målinger er, hvordan du ser og hvordan dit tøj er passende. Hvis du lykkes i din plan, skal du være at miste inches fra din talje og få inches på din biceps uanset hvad skalaen viser.