Hvordan til at tabe på dit ansigt

Hvis du spekulerer på, hvordan til at tabe i dit ansigt, er du ikke alene. Teknisk set er det faktisk ikke muligt at tabe sig fra blot en del af kroppen; vægttab sker samtidigt over hele kroppen. Heldigvis er der dog er ting, du kan tage for at gøre dit ansigt se tyndere. Læs videre for at lære mere.

Miste vægt gør dit ansigt Fortynder

Hvis du er overvægtige eller fede, kan du tabe fra dit ansigt ved at tabe vægt i almindelighed. Normalt overskydende kropsfedt forsvinder først fra ansigtet. Hvis du spekulerer på, hvordan at tabe fra dit ansigt, og du har overskydende kropsfedt, de bedste ting at gøre, er at komme på arbejde brænde den overskydende fedt fra. Spis en sund, kost fedtfattig og få masser af aerob træning.

Undersøgelser har vist, at arbejdet med en registreret diætist kan øge dine chancer for at tabe sig og holde det ud. Tilmeld dig med en FitDay diætist i dag!

Reducer dit salt og sukker indtag

Mange ernæringseksperter mener, at vægtforøgelse i ansigtet er resultatet af væskeophobning, snarere end kropsfedt på ansigtet. Raffineret sukker og salt i din kost bidrage til væskeophobning, og kan gøre dit ansigt ser federe. Tabe fra dit ansigt ved at skære salt og raffineret sukker ud af din kost. Spis en lav-salt, fedtfattig kost rig på magert kød, frugt, grøntsager og fuldkorn.

Drik masser af vand

Hvis du ikke drikker nok vand, er du mere tilbøjelige til at holde vand. Det er fordi din krop kan tro, at der ikke er nok vand til rådighed til at opfylde dine væske behov, så det desperat gemmer overskydende vand at afværge dehydrering. Det meste af dette tilbageholdt vand ophold i dit ansigt, så dine kinder og øjne ser puffy og fedt. Drik mindst 64 ounces vand om dagen for at forhindre væskeophobning på grund af dehydrering.

Hvis du har problemer med at drikke så meget vand, spise mere frugt og grønt samt. Frugt og grøntsager indeholder vand, for at hjælpe med at holde dig hydreret. De indeholder også vitaminer og mineraler for et godt helbred. Den fiber i frugt og grønt hjælper med at holde dig følelsen fuld længere, hvilket gør det lettere at skære ned på salt, fede og sukkerholdige fødevarer.

Tjek din medicin

Mange medikamenter, både receptpligtige og over-the-counter, kan bidrage til ansigtet væskeophobning. Hvis du forsøger at tabe fra dit ansigt, reducere eller eliminere din brug af over-the-counter medicin, der kan bidrage til ansigtet væskeophobning. Hvis du tager receptpligtig medicin, så tal med din læge om recept muligheder, der ikke vil forårsage væskeophobning og i ansigtet hævelser. Selvfølgelig skal du fortsætte med at tage noget medicin Deres læge tror er nødvendige, selv om de gør forårsage væskeophobning.

Undgå alkohol

Alkohol er en anden almindelig årsag når det kommer til facial vægtøgning. Alkohol bidrager til dehydrering, og derfor væskeophobning og i ansigtet hævelser. Alkohol indeholder også masser af tomme kalorier, primært fra sukker, så hvis du forsøger at tabe fra dit ansigt, eller fra resten af ​​din krop, drikke alkohol er en bandlyst.

Gør vægtbærende øvelser

Vægtbærende af styrketræning øvelser øger muskel tæthed. Det øger dit stofskifte, fordi det betyder dine muskler har brug for mere energi til at fungere, selv når du ikke bruger dem. Styrketræning øvelser hjælpe dig tabe sig og holde det ud. De kan endda styrke og tone dine ansigtsmuskler, selv uden at engagere dem direkte.