Hvordan til at tabe nemt

Reduktion kalorieindtag på bekostning af fed mad og slik er en af ​​de bedste måder at gøre din talje slankere. Den eneste hindring for at, at det er utroligt svært at begynde at spise mindre fedt og sødt.

Hvordan til at tabe nemt

Det er ingen hemmelighed, at de fødevarer, mættet med fedt og sukker kan blive en afhængighed: en mand får "hooked" på dem, og som et resultat, uundgåeligt får vægt. Men at dømme efter offentliggørelsen i Journal of Consumer Research amerikanske udgave, kan du stadig lære at styre din kost.

Undersøgelsen, der rapporteres af papir, fandt ud af, hvor effektiv personlig psykologisk holdning kan være i forbindelse med over-spise junk, højt kalorieindhold fødevarer. Da det viste sig, kan denne holdning være meget effektiv, forudsat at det er korrekt formuleret. Især har forskerne fra University of Houston fundet, at de kvinder, der, på at se skadeligt for deres tal godbidder, siger til sig selv: "Jeg spiser ikke det," modstå fristelsen i 80% af tilfældene. Til sammenligning, forskerne brugte erfaringerne fra de kvinder, der i samme situation tøvede og mumlede "Jeg kan ikke spise det." Disse damer kunne modstå fristelsen bare i 10% af tilfældene.

Psykologer forklare en sådan virkning. Ifølge den førende forskning ekspert Vanessa Patrick, den menneskelige hjerne accepterer kommandoen "Jeg kan ikke" som et signal om afsavn, forbud, som du virkelig ønsker at bryde, som et barn. Ordene "Jeg kan ikke gøre det" betyde beslutsomhed og vilje, så de bidrager til at overvinde trangen til fed og sød.