Hvordan til at tabe med urter Naturligvis

Hvordan til at tabe med urter Naturligvis


Hvis du søger efter information om hvordan man kan tabe med urter naturligt og sikkert, kan du være i for lidt af skuffelse. Urter udfører mange nyttige funktioner fra at tilføje smag til fødevarer at styrke kroppens naturlige evne til at helbrede, men de er ikke en hurtig og nem måde at tabe sig. Urter kan imidlertid støtte din krops evne til at forbrænde kalorier, administrere blodsukker og insulin niveauer, og rense fra toksiner, som alle kan støtte sundt vægttab.

Hvordan til at tabe med urter Naturligvis

Mange naturlægemidler og kosttilskud lover hurtigt vægttab, men at lære at tabe med urter naturligt må tage hensyn forskellige urter og deres egenskaber. Vægttab opstår, når kroppen expends flere kalorier, end det tager i. I enkle vendinger, er du nødt til at spise mindre mad og motion for at tabe sig. Valg lavt kalorieindhold, sunde fødevarer og deltage i en eller anden form for motion tre eller flere gange om ugen er standard og accepteret måde at kaste uønsket pounds. Urter kan støtte vægttab indsats på tre måder: forbedrer stofskiftet, regulerer blodsukkeret, og opmuntrende afgiftning.

Grøn te

Den hastighed, hvormed folk brænde kalorier, også kaldet stofskifte, varierer fra person til person. Nogle mennesker synes at være i stand til at spise alle de ønsker og forblive slank, mens andre nidkært skal undgå enhver overspisning, da de tilsyneladende tage på i vægt uden problemer. Mange naturlægemidler vægttab kosttilskud foregiver at øge stofskiftet, eller den hastighed, hvormed folk brænde kalorier. Grøn te ekstrakter er ofte inkluderet i nogle naturlægemidler vægttab kosttilskud. Grøn te giver nogle fordele kalorie-brænding. Selvom du ikke kan spise næver slik og nippe grøn te at kompensere for de kalorier, over tid drikke grøn te kan forbedre stofskiftet lidt.

Kanel

Kanel, en fælles krydderi findes i de fleste køkkener, giver overraskende fordele. En stor del af forskningen i kanel fokuserer på fordelene for type II diabetikere. USA Department of Agriculture gennemført undersøgelser om brugen af ​​kanel piller blandt diabetikere og fandt, at tage en kanel supplement forbedret kroppens evne til at reagere på insulin. Ved type 2-diabetes, bugspytkirtlen producerer tilstrækkelig insulin, men kroppens celler reagerer ikke på det. Kanel kan hjælpe cellerne reagere mere effektivt på insulin, som det indvarsler glukose ind i cellerne, og dermed holde blodsukkerniveauet i skak.

Når kroppens celler ikke længere reagerer effektivt på insulin, blodsukkeret stiger. Som reaktion på de højere blodsukkerniveauet, bugspytkirtlen pumper mere insulin. Højere niveauer af insulin signal kroppen til at lagre den overskydende kalorier som fedt. Holde blodsukker og insulin niveauer sund og afbalanceret, kan afbalancere kroppens naturlige evne til at kaste vægt og opretholde en normal vægt. Kanel pulver og honning er en populær kost drink.

Afgiftning

Dr. Sandra Cabot, MD, er en læge med speciale i leveren. Leveren er et stort, fodbold formet organ placeret i den nedre højre kvadrant af maven. Det udfører snesevis af funktioner, men blandt de vigtigste funktioner er at rense kroppen af ​​toksiner. Dr. Cabot anfører på sin hjemmeside, at fedme kan være et symptom på leverdysfunktion. Støtte leveren gennem naturlægemidler såsom mælk tidsel og undgå alkohol, over skranken narkotika, ulovlige stoffer og toksiner hjælper leveren rense og forynge.

Andre kosttilskud til vægttab

Før farende til butikken for at købe naturlægemidler blandinger og kosttilskud, overveje et par enkle, sikre og naturlige urter og kosttilskud for at tilføje til din daglige regime. Men først skal du sørge for at tjekke med din læge og ikke tage nogen urter, kosttilskud eller naturlægemidler, hvis du tager receptpligtig medicin, medmindre du har din læges okay. Mange medikamenter interagerer med urter og kan give bivirkninger og problemer.

Nogle ekstra urter og kosttilskud til at støtte sundt vægttab er:

  • Urtete: urteteer, også aromatiseret te såsom pebermynte eller beroligende te, såsom kamille, har nul kalorier. Udrensning te, der også understøtter lever afgiftning omfatter mælkebøtte og nælder. Te til fordøjelsen omfatter pebermynte. Te, der reducerer stress og måske hjælpe folk undgå behovet for at spise for at dulme følelsesmæssige reaktioner omfatter kamille.
  • Stevia: Stevia er et lavt kalorieindhold drogen sødemiddel. Hvis du er bekymret for at bruge kunstige sødestoffer, når du er på en diæt, kan du overveje denne urt.
  • Vitaminer: Vitaminer også har ry som et vægttab støtte. Hverken urter eller vitaminer tilbyder en magisk løsning på dine vægtproblemer, men en god multivitamin og B-kompleks vitamin kan øge stofskiftet.