Hvordan til at tabe med lav skjoldbruskkirtel

Hvordan til at tabe med lav skjoldbruskkirtel
Du kan kaste dem pounds, selvom du har lav skjoldbruskkirtel!

Ønsker du at vide, hvordan til at tabe med lav skjoldbruskkirtel problemer? Vi viser dig hvordan! Vægttabet kan synes næsten umuligt, når du har en lav skjoldbruskkirtel tilstand, men der er hjælp derude for dig. Hold læsning for nogle store indsigt i dette problem, og som altid tjekke alle vores store kost artikler, ligesom 10 Diet Tips, spise en sund kost: The Basics, og farer af kost piller.

Hvad er lav skjoldbruskkirtel?

Skjoldbruskkirtlen besidder masser af power til sådan en lille kropsdel. Den kirtel er placeret i halsen og faktisk styrer vækst og metabolisme af cellerne og andre kirtler i vores kroppe. Det regulerer også kropstemperaturen. Lav skjoldbruskkirtel også kaldet hypothyroide, og denne betingelse påvirker kvinder oftere end mænd. Hormonelle forandringer ofte går hånd i hånd med lav skjoldbruskkirtel, og de specifikke tidspunkter, at funktionen de største hormonelle forandringer, såsom ungdomsårene, graviditet og perimenopause kan føre til lave problemer med skjoldbruskkirtlen. Lav skjoldbruskkirtel betyder også produktionen af ​​energi i dine celler ikke fungerer korrekt.

Symptomer på lav skjoldbruskkirtel

Ifølge Dr. Elmer M. Cranton og William Fryer i deres bog Genindstilling af uret: Fem Anti-aging hormoner, forbedre og forlænge livet, cirka 27 millioner amerikanere har skjoldbruskkirtlen sygdom, og omkring 13 millioner af dem er ikke blevet diagnosticeret. Faktisk over 20 procent af befolkningen over 60 har problemer med skjoldbruskkirtlen. Symptomerne kan ikke umiddelbart udløse en alarm, fordi de kan være subtile, i det mindste først. Lav skjoldbruskkirtlen kan diagnosticeres dog med enkle blodprøver, der kontrollerer skjoldbruskkirtlen hormon og skjoldbruskkirtlen stimulerende hormon (TSH). Symptomerne omfatter følgende:

 • Lavenergi
 • Træghed
 • Lav kropstemperatur
 • Væskeophobning
 • Højt kolesteroltal
 • Vægtøgning

Hvordan til at tabe med lav skjoldbruskkirtel

Når diagnosticeret, mange mennesker ønsker at vide, hvordan man kan tabe med lav skjoldbruskkirtel. Lav skjoldbruskkirtel problemer bremse dit stofskifte, hvilket gør det sværere for dig at tabe sig. En langsommere stofskifte betyder, at din organer energi niveauer drop, hvilket gør det sværere for dig at udøve regelmæssigt og øget aktivitet. Det er en ond cirkel, der kan være svært at vende, hvis du ikke gør noget.

 • Først få en blodprøve fra din læge, hvis du har mistanke om lav skjoldbruskkirtel. Selv hvis du ikke gør det, kan du bede om simpel blodprøve på dit årlige helbredsundersøgelse.
 • Dernæst skal du og din læge beslutte, om en plan for behandling for din generelle sundhed og i forhold til hvordan man kan tabe med lav skjoldbruskkirtel.

Øvelse

Skæring kalorier kan ikke være nok til at stimulere vægttab, hvis du har en lidelse tilstand. Brændende kalorier gennem motion er afgørende for succes tabe sig. Du bliver nødt til at øge dit stofskifte for at styre din vægt gevinst. For folk med lav skjoldbruskkirtel problemer, betyder dette at udøve hver dag, helst kombinerer aerobic og styrketræning til at opbygge lean muskel. Det kan være nødvendigt at udøve mere end de anbefalede 20 minutter så godt. Vær sikker på at tjekke med din læge, før du begynder en øvelse regime, dog.

Vand

Som med mange populære kost, såsom Weight Watchers, vand spiller en vigtig rolle i vægttab for dem, der lider hypothyroide. Mange kostvaner anbefaler at drikke 64 ounce vand hver dag. Hvis du oplever lav skjoldbruskkirtel problemer, anbefales det dog, at du drikker endnu mere end, at selv tilføje otte ounce for hver 25 pounds du har brug for at kaste.

Fiber

Mange mennesker ikke indeholde nok fiber i deres kost. Kostfibre findes i hele korn, grøntsager, frugt, og nødder kan være med til at styre visse sundhedsmæssige betingelser, herunder hypothyreose problemer. The National Cancer Institute anbefaler et dagligt indtag på 20 til 35 gram fibre. Desværre er de fleste amerikanere kun spiser mellem 10 til 15 gram fibre hver dag.

Medicin

For mange mennesker med lav skjoldbruskkirtel betingelser, kost og motion er simpelthen ikke nok. De mest almindeligt ordineret medicin er Synthroid, en syntetisk skjoldbruskkirtel. Naturlige kosttilskud kan ordineres så godt, såsom L-tyrosin, jod, bladderwrack (tang), og naturligt progesteron. Igen, vil din læge hjælpe dig med at udvikle en plan for at få kontrol over dit helbred.

Mere info

Endelig, for mere information om emnet lav skjoldbruskkirtel og vægttab, så tjek følgende hjemmesider:

 • Anne Collins
 • Wilson syndrom
 • Sundhed Opskrifter