Hvordan til at tabe i dit ansigt: 5 tips

Nogensinde blevet kaldt "Chipmunk Cheeks?" Hvad med "Fathead?" Du må ikke tage det personligt. Chancerne er, at du er en af ​​de ulykkelige, der sætter din første ti pounds på i dit ansigt. Hvis du vil trække den dobbelthage af jeres op fra jorden, skal du huske følgende:

 1. Du er i godt selskab. Tænk John Travolta, Vince Vaughan, Kate Bosworth og Renee Zellwegger (selvom hvis pounds gik til vores læber ligesom de gør på Renee, kunne vi alle indhente Angelina Jolie).
 2. Abdominal fedme vides at korrelere med forskellige sygdomme, herunder hjerte-kar-sygdomme, diabetes, og så videre. Ingen sådanne data om vægt i ansigtet! Faktisk hvis du medfører mindst fem pounds på dit ansigt, det er fem, der ikke er omkring din mave.
 3. Du er meget motiverede for at blive slank. Da ekstra vægt i ansigtet er omtrent lige så attraktive som iført en vandmelon, du er mest tilbøjelige til at se et billede af dig selv og skære kalorier med det samme. Hvis på den anden side, at ekstra vægt bæres eller andet sted det ikke ser tilbage på dig, kan du være i stand til at overbevise dig selv, at dine jeans er tætte på grund af tørretumbleren.
 4. Du vil se yngre længere. Som vi alder, vores ansigter naturligt tynd. Fordi dit ansigt har mere pude til at begynde med, vil det tage længere tid at tynde.

Hvordan til at tabe i dit ansigt: 5 tips
Nu til at bryde nyheder: Der er ikke meget du kan gøre for at tabe sig i dit ansigt. Du har arvet den smukke smil, smittende latter, og kinderne. Du sandsynligvis ikke at kigge langt for at vide, hvor de kom fra: Tak, mor. Selvom skør kule teorier om hvordan man kan tabe i dit ansigt gør bugne - fra dampende dit ansigt til at gå under kniven - der er flere virkelige muligheder:

 1. Reducer raffineret sukker og kulhydrater. Nogle ernæringseksperter teoretisere, at overdreven indtagelse af raffineret sukker og kulhydrater kan føre til væskeophobning i ansigtet. Gå efter fuldkorn, ikke forarbejdede fødevarer - du kender rutinen.

  Du kan finjustere din carb indtag for at få at nice mave du altid har ønsket og slippe de ekstra pounds hurtigt og permanent. Hvis du ikke er klar til at foretage denne ændring, jeg anbefale det Yay Mad-programmet.
 2. Skær ned på salt. Den fancy ord for væskeophobning er ødem. Mit ord: bloat. Salt gør du holde vand, og da dit ansigt kan lide at fastholde, vandet går der. Så skære ned på salt og se hvad der sker. Du får en dobbelt Bennie hvis saltet du spiser, er via en almindelig kost med højt fedtindhold chips.
 3. Reducer medicin. Visse medikamenter kan bidrage til væskeophobning. Hvis du er på receptpligtig medicin, er du nødt til at tjekke denne mulighed med din læge. Men hvis du pop over-the-counter medicin, sætte med løbende næse i et par dage, og se hvad der sker.
 4. Contour. Bronzing pulver, der matcher din hudfarve kan hjælpe - pulver under hagen og langs kæben linje. Og du ville blive overrasket over, hvad en tweak til din frisure kan gøre for at slanke dit ansigt. Grøft pandehår, og gå efter totter, hvis du har brug for at aflede øjet fra din pande eller anden grund. Gå efter volumen på toppen af ​​dit hoved (for at forlænge det) og holde håret tæt på dit hoved på siderne.
 5. Bær den rigtige frisure Tal med din stylist om haircuts som slank.; du kan endda være sløv og sige, at du har brug for hjælp til at finde frisurer for fede ansigter. Dit stilfulde skal kunne hjælpe.

Endelig kan du bare nødt til at affinde dig til at vente. Da vores ansigter gør tynd som vi alder, vil du få mulighed for at møde dine kindben efter alle - du bare nødt til at vente et par år længere end den almindelige befolkning. I mellemtiden kan jeg foreslå, at du øver elske dig selv lige præcis som du er, Chipmunk kinder og alle!