Hvordan til at tabe hastighed Gåture

Ikke at have fitness udstyr hjemme eller ikke bliver indskrevet på en gym doesnâ € ™ t betyde, at du canâ € ™ t tabe. Der er så mange aktiviteter, som du kan gøre for at hjælpe dig i din søgen ikke bare at score en trimmer organ, men en sundere en også. Tænk over det: aktiviteter som dans og jogging kan gøres gratis, og youâ € ™ d bare nødt til at sætte gang i din dag til at gøre dem. Endnu en en af ​​de nemmeste aktiviteter, du kan gøre, er hastighed walking. Her er nogle af de øverste retningslinjer for at tabe gennem denne aktivitet:

  • Rådfør dig med din læge. Dette trin er et must, før du begynder enhver øvelse rutine, især hvis din krop ikke er vant til det endnu.
  • Invester i gode sko. Du kan vælge gode sko for hastighed walking, skal du være klar til at investere i det bedste, du kunne tåle. Vælg sko, der er fleksible. Du bør være i stand til at bøje og vride skoene). De skal have have flade hæle og en lidt underskåret hæl. Du bør også købe sko, der har den rette bredde og længde, og bør have en tå boks, der kan rumme dine tæer med plads til overs (omkring en fingerâ € ™ s bredde) og med en lun hæl.
  • Vide, hvornår at shoppe for sko. Itâ € ™ s bedst, at du køber ind for sko i slutningen af dagen, når dine fødder er allerede på deres største. Itâ € ™ s også bedst, at du bære sokker, du har til hensigt at bære, når du kører, mens youâ € ™ re shopping for sko.
  • Planlæg din rute. For at motivere dig til at holde en konsistent walking rutine, ita € ™ s anbefales, at du planlægge din rute, så du kan nyde maksimal nydelse mens du går. Selvfølgelig kan du også planlægge for nemheds skyld, så du kan opretholde din hastighed walking rutine selv under din travleste dage. For eksempel kan du bære dine løbesko går til kontoret og stå af en bus station før din sædvanlige. Du kunne også fremskynde gå en hel etage i storcenteret før du gør dine indkøb (bare don € ™ t noget imod nysgerrige blikke fra de andre kunder!).
  • Kend den rette hastighed. Så meget som muligt, bør du gå til en konsekvent hastighed i 30 til 60 minutter hver dag (eller mindst 5 gange om ugen). Start din regime i et behageligt tempo: det vigtigste er, at du holder det op for den anbefalede tid. Som din krop vænner sig til øvelsen, skal du niveau op for hastigheden, indtil du er rask gang. Ved, at med høj intensitet walking hastigheder, vil du være i stand til at bruge flere muskelgrupper, som vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier.
  • Kend korrekt kropsholdning. For at hjælpe dig gå længere afstande, skal du træffe den rette kropsholdning, mens du går. Den korrekte arbejdsstillinger kan beskrives som følger: Hold ryggen lige (undgå lænede sig frem); se på mindst 20 meter foran dig; holde din hage parallelt med jorden; bøje dine albuer ved 90 grader og holde dem tæt til kroppen (Lad ikke dine arme krydser din krop); suge i maven; og tage mindre skridt end normalt.
  • Vide, hvordan at gå ordentligt. Med hensyn til din gå, så sørg for, at du ruller din fod frem, skubber fra med tæerne, og at du lander med hælen slående jorden først. Bring den ene fod frem, som du skubber fra med tæerne i din anden fod.

Der har du det! Disse er blot nogle af de bedste tips til at tabe sig, mens hastighed walking. Held og lykke, og håber det hjalp!