Hvordan til at tabe Brug Kanel Pulver og honning

Hvordan til at tabe Brug Kanel Pulver og honning

Diskussion tråde, artikler, sladder og tale over hele internettet er alle en kvidre om, hvordan man kan tabe ved hjælp af kanel pulver og honning. Mens nogle insistere på, at de har set nogen forskel efter at have prøvet denne kombination, andre entusiastisk anbefale det som en surefire måde at reducere vægten.

Vægttab med kanel og honning

Opskriften på dette angiveligt mirakuløse vægttab støtte er meget enkel. Du kan gøre det på få minutter, og opbevar den i køleskabet for en dag, eller indtil brug. Bland en portion hver morgen før morgenmad.

Prøv at bruge forskellige typer og varianter af lokale honning samt forskellige typer af kanel, indtil du får de resultater, du ønsker eller for at ændre smag og velsmag af drikken.

Opskrift Ingredienser

  • 1 tsk honning
  • 1/2 tsk kanel pulver
  • 1 kop vand

Vejledning

  1. Kombiner kanel og honning med vandet i en lille gryde.
  2. Blandingen bringes i kog.
  3. Filtreres væsken i en kop og opdeles i to halv-cup mængder.
  4. Forbruge en halv time før morgenmaden og den anden en halv time før de går til at sove om natten.

Nyttige tips

Opbevar disse nyttige tips i tankerne:

  • Nogle fortalere anbefaler at tilføje rå honning efter at vandet har kogt for at bevare næringsstoffer og dermed fordelene.
  • Ved at følge dette regime, foreslås det, at en dieter let kan miste 3-5 pounds inden for en uge uden at ændre noget andet inden for hans eller hendes kost. Forskelle i resultaterne kan skyldes kanel anvendes. Der er tre typer af kanel i butikkerne: Ceylon kanel, Indonesisk kanel og Cassia kanel.
  • Husk, at mens Cassia sælges som en kanel, ikke er det faktisk det samme krydderi og kan derfor give forskellige resultater. Desuden bør Cassia aldrig anvendes i høje doser i længere tid.

Den effekt det har på kroppen

Ifølge materialer og genstande, der anbefaler denne diæt støtte, denne blanding af kanel pulver og honning stopper kroppen fra akkumulere fedt.

Andre forklaringer kan nævnes, at honning er en antioxidant og gør alle mulige gode ting for kroppen.

Kanel kan påvirke blodsukkeret, og den måde, det er behandlet, giver din krop en bedre chance for at bryde det ned på en sådan måde, at den ikke bliver til fedt. Nogle fortalere for denne diæt hævder, at abdominal vægt er mere følsomme over for kanel virkninger end andre kropsvægt.

Ikke den eneste kur

Selvom det kan lyde som en fantastisk løsning på dit vægttab problem, er det kun ment som en kortsigtet foranstaltning, ikke en langsigtet kur. De fleste beviser for, at denne diæt virker, er anekdotisk; der er ingen dokumenterede resultater. Ingen kan opnå permanent vægttab uden en ordentlig balance mellem sund kost og motion. At tabe sig, bør du spise en række fødevarer grupper, begrænse junkfood og forbruge passende portioner. Derudover bør øvelse, der omfatter både cardio og styrke-træning være en fast del af din motionsplan. Når nogen spørger dig, hvordan til at tabe ved hjælp af kanel pulver og honning, med alle midler at dele opskriften. Bare sørg for at lade folk vide, at den eneste sikre måde at opnå reelle vægttab resultater er at spise en sund kost og motion regelmæssigt.