Hvordan til at spore din daglige udgifter

Youâ € ™ ve fik dit job eller virksomhed kørende og inden for din kontrol, og du tjener kolde kontanter hver 15. og 30. dag i måneden. Det mest overraskende ting, der kan ske, er, når du når ned i lommen, i håb om at købe en $ 10 is til dine foretrukne nevø når thereâ € ™ s kun en $ 3 bill venstre. Det er så sjovt og let at bruge, at du ofte glemmer dit budget begrænsninger. Før du ved af det, har du stadig en uge til at gå uden nogen penge at spendere. Før noget som dette sker, kan du begynde at holde en detaljeret monetær post af penge, der kommer ind og går ud. Der er flere metoder til at spore dine daglige udgifter. Her er et par stykker.

Køb en lille og handy notesbog eller en tickler udelukkende til notering udgifter. Denne notebook bør stand til at passe i din lomme til en problemfri notatskrivning når som helst, hvor som helst.

  • På hver side, skriver kategorier som mad, transport, vand og el-regninger, Diverse og andet, der kan beskrive, hvor dine penge går.
  • Tjek det nøjagtige beløb, du har i din pung og lomme, før du forlader huset og notere, at alt. Hold sporing udgifter efter kategori. Det er vigtigt, at du tager til efterretning dine udgifter lige efter køb for at undgå at glemme bagefter.
  • Hold styr på alle dine daglige færden. Når du går til købmanden, eller når du går ud for at spise, nedskrive udgifterne på de respektive sider af den bærbare computer. Spørg om kvitteringer og holde dem alle på ét sted. Hvis du ikke kan få en kvittering, notere ned beløbet på din Tickler.
  • Ved slutningen af ​​dagen, får det samlede fra hver kategori. Her finder du ud af, hvor dine penge går ekstravagant. Fratræk hvad der er tilbage i din pung eller lomme fra den samlede, du havde tidligere. Fra alle dine kvitteringer, aktiviteter og udgifter liste, og de resterende penge, bør du være i stand til at identificere, hvor dine hårdt tjente penge er brugt.

Gør brug af online tracking software.

  • Udgifter Dagbog er en online tjeneste, der tilbyder en meget nem teknik til at spore daglige udgifter. Det giver dig mulighed for at oprette udgifter data, for en hurtig identifikation på det samlede beløb, der bruges på forskellige kategorier. Du kan med det samme se dine udgifter for dagen, ugen, og måned eller for en bestemt periode. Pladsen har gode funktioner, der hjælper dig med at træffe en ubesværet sporing. Besøg spendingdiary.com og se, om det passer til dine behov.
  • Chipper er en anden online site, der giver nem-at-bruge software til sporing udgifter. Bortset fra at logge på dine udgifter, det giver dig også mulighed for at fastsætte påmindelser for månedlige regningen betalinger til alle omstændigheder du planlægger at have. Det har også evnen til at optage dine daglige udgifter gennem dine mobiltelefoner. Du behøver ikke at logge ind på din hver eneste indgang af udgifter. For yderligere oplysninger, tjek mychipper.com.

Det er afgørende at tage tid til at opspore, hvor dine penge er brugt. Det er almindeligt for dig at huske de dyr ting, du har købt, eller de velvoksen regninger du jævnligt betale, men du har tendens til at ignorere de små udgifter, som i sidste ende i alt til en stor mængde ved slutningen af ​​dagen. Når du praksis holder registrering af dine daglige udgifter, bør du gøre en bevægelse til at skære ned i områder, der er mindre vigtige.