Hvordan til at slukke din bil alarm, hvis det ikke vil Quit

Så du trykker på knappen på din nøgle kæde til at slukke din bil alarm, men det ser ikke ud til at virke. Lyder det bekendt? Hvis det er tilfældet, skal du følge disse enkle trin for at løse problemet og slukke bilens alarm.

En bil alarm, der ikke slukke straks kan være yderst irriterende og irriterende. Sørg for at holde hovedet koldt og være rolig, mens du gør nogen form for arbejde på din bil.

Det vigtigste mål er at midlertidigt deaktivere bil alarm system. Først bør du frakoble batteriet og / eller det ekstra batteri. Dette er ikke nødvendigt, men meget anbefales -det vil hjælpe med at sikre du kan stadig høre med den tid, du er færdig. Hver gang du arbejder med sirenen, er det muligt, at det kan gå ud. Ved at frakoble batteriet, er du sparing dine ører og vil også holde din irritation niveau ned.

Sørg for, at hætten er åben og i låst position. Find hornet eller sirenen til bilen. Dette vil være et andet sted for hver bilmodel. Bare holde øjnene åbne - placering varierer meget. Sørg for at finde sirenen og ikke hornet. Dette er afgørende, men du vil ikke nødt til at gå grave for dette. Det bør være på plads, der er let at se og let at nå.

Find den varme ledning til sirenen. Der vil være en anden tråd, men denne ledning er forbundet til jorden, som også kaldes en jordet ledning. Der er ingen specifik farve, den varme eller jordledningen vil være. Du vil være i stand til at identificere det, fordi det er forbundet til terminalen.

Afbryd hot wire fra terminalen. Dette kan gøres ved at skære eller skrue den. Uanset hvilken metode du vælger, skal du sørge for ikke at beskadige noget andet.

Tape enden af ​​den udsatte wire efter opskæring, og fastgør det til ledningsnettet eller kroppen af ​​bilen. Hvis det er nødvendigt, kan du vedhæfte denne tråd i fremtiden.

Sæt batteriet og ekstra batteri, og du er næsten færdig!

Luk hætten og du bør indstilles.