Hvordan til at skrive om dig selv for Online Dating

Online dating sites kræver, at du skrive en personlig profil. Desværre er det ikke alle er god til at skrive. Og endda nogle, der er forfattere kan have en vanskelig tid på at skrive noget om sig selv. At beskrive dig selv på en online dating site er som at sælge dig selv til potentielle datoer. Online personlige annoncer og profiler er ikke så simpelt at gøre, som nogle tror. Det kræver nogle troede.

De fleste online-profiler indeholder ét ord beskrivelser eller korte beskrivende sætninger som "Jeg er nem at tale med, atletisk og ærlig." Andre er fyldt med deres yndlingsprogrammer, hobbyer, sympatier og antipatier. Nogle endda gå den lave vej ved at skrive uhensigtsmæssige ting som Indrømmet, selv beskrivende ord og sætninger samt favoritter, hobbyer og interesser er okay "Jeg elsker at give og få sanselige massage og ...."; stadig, ville du vil have din online dating profil for at indeholde mere kød end det.

I din profil, du vil den reelle dig at komme på tværs. Potentielle datoer bør have et glimt af din personlighed. Med en velskrevet profil, forhåbentlig, vil du være i stand til at tiltrække den slags mennesker, du virkelig ønsker at dato. Nedenfor er tips om, hvordan man skriver om dig selv til online dating.

  • Vær klar og kortfattet, men ikke kedeligt eller arrogant. Når du skriver din profil, har du ikke lyst til at kede en potentiel dato. Intet behov for blomstrende ord enten; bare statslige tingene så kort som muligt, men injicere lidt humor ind i det. Du ønsker ikke at lyde mekanisk eller gå på og en om dig selv. Arrogance er også en tur ud. Gå ikke prale med hver eneste lille ting du ejer eller har gjort i fortiden og i nutiden.
  • Giv potentielle datoer et vindue til din fortid. Fortæl dem noget om skoler, du er tilknyttet. Nævn de forskellige jobs, som du har gjort. Tal om, hvad du ønsker at opnå i fremtiden. Sørg for kun at give dem et vindue og ikke lade dem i døren. De har ikke brug for alle de detaljer, der kan komme, når du er allerede på din date.
  • Vær ærlig. Det er ikke tid til at gøre op historier og til at overdrive. Hvis du gør, er dette ikke et godt grundlag for en eventuel meningsfyldt forhold. Hvis du var skilt, flere gange gift eller har børn, disse er vigtige for de potentielle datoer for at vide. Intet er mere akavet end at være på en date med en person, der rent faktisk ikke kan lide at date en mand med tre børn.
  • Nævn dine passioner. Skriv om hvad holder du interesseret i livet. Det kan være en passion for prøveudtagning forskellige køkkener og gøre dem, der arbejder med dyr rednings-grupper, frivilligt arbejde i suppekøkkener, tilbringe tid sammen med forladte børn og meget mere.
  • Beskriv hvad du leder efter. Din profil skal nævne, hvad slags forhold du er interesseret i for øjeblikket. Skriv ned, hvilken type person, du vil dato. Dette er vigtigt, fordi det allerede kan frasortere personer, der ikke passer regningen.

Din skriftlige dating profil bør indeholde, hvad du ønsker andre skal vide, første gang de møder dig. Det bør være afslappet, men interessant. Gør det let og sjovt, men være ærlige på samme tid. Når du har din første udkast, så sørg for at læse den for fejl i grammatik, stavning samt indhold! Efter alt, du ønsker at gøre en stor første skriftlige indtryk.