Hvordan til at sælge reklameplads på din bil

I todayâ € ™ s verden, er der en masse nemme måder at tjene penge. Enkelheden i at køre rundt i byen og gøre fortjeneste fra det er et eksempel. Den eneste fangst er, at du skal være villig til at dække din bil med tonsvis af reklamer. Hvis du er helt ok med det, så er du klar. Efter alt, alt hvad du behøver i denne type job er en arbejder bil og kørefærdigheder. Læs videre for at lære mere om, hvordan at sælge reklameplads på din bil.

 1. Du kan bladre igennem de forskellige reklamer transit agenturer i dit område. Vælg ikke den første agentur, du indtaster. Være klogt og vælge den, hvor du kan vælge det produkt eller mærke at annoncere på din bil. Ikke nok med det, skal du vælge en virksomhed, der ville betale dig mest.
 2. Du er nødt til at vide, hvad forventer. Langsigtede kontrakter er som regel lavet med denne form for job, så bedre forberede dig til det.
 3. Sørg for at læse din kontrakt grundigt, inden han underskriver noget. Hvis du kan, så spørg en advokat til at tjekke det af sikkerhedsmæssige hensyn. Du skal også dobbelttjekke den mindste afstand, du har brug for at dække per dag.
 4. Så snart du har tilmeldt dig med et reklamebureau, identificere, hvilken slags materiale, der vil blive lagt på din bil for reklame design. Dette omfatter vinyl paneler, kofanger klistermærker, magnetiske tegn eller en fuld bil wrap.
 5. Ved valget den slags materiale, er det vigtigt, at du overveje sikkerheden i bilen også. Sørg for, at uanset hvad der vil blive lagt på din bil eksteriør ville være helt uskadelige.
 6. Sørg for at være der, når de dækker din bil med motiver. Iagttag og se, hvordan de fastsætte det ydre af din bil, skal du sørge for de er omhyggelige med alt.
 7. Det ville være mere sjovt og spændende, hvis du vælger et produkt eller mærke, som du kan lide.
 8. Klar dig selv for konstant kontrol og regelmæssige bilinspektioner fra dit reklamebureau.
 9. Hvis dine ruteændringer, uanset hvor ubetydelige du synes, det er, er altid informere din handlefrihed til at sikre, at du ikke overtræder nogen aftaler.
 10. Undgå at overtræde loven ved at køre mens du drikker eller kører et stopskilt. Dette vil automatisk fritage dig fra dit job.
 11. Forvent at dine personlige oplysninger vil være i fare, så snart du beslutter dig for at sælge det ydre rum af din bil.

Nu hvor du ved, hvordan at sælge reklameplads på din bil, kan du begynde på noget tidspunkt. Det vigtige er, at du er klar og har fuldt ud accepteret de ulemper, som dette job indebærer. Så snart du er okay med alt dette, så er du klar til at gå. Det ville være yderst nyttigt, hvis du har en klar kørsel rekord, ville det gøre dig med at finde lignende jobs meget nemmere. Husk altid at køre forsigtigt på alle tidspunkter. Din bil skal være godt vedligeholdt på alle tidspunkter og dokumenterne skal være up to date for at undgå unødvendige problemer, der kan komme på din måde.