Hvordan til at rejse på BC Ferries

British Columbia har nogle af de mest naturskønne vandveje i verden; en fantastisk måde at opleve denne kombination af vilde ocean farvande og majestætiske snedækkede bjerge, er ved rejser på BC Ferries. Spækhuggere undertiden springe uventet i fuld visning af overrasket passagerer og fugleinteresserede kan tilbringe deres hele turen ser skyerne og den barske kystlinje som færgen snor sig i havn.

BC Ferries oprindelige rute, mellem Tsawwassen på den sydlige British Columbia fastlandet, og Swartz Bay på det sydlige Vancouver Island, er stadig et afgørende led for øens beboere. BC Ferries servicerer også mid-ø Nanaimo, Horseshoe Bay nord for Vancouver, samt mindre øer, der dot vandet mellem fastlandet og Vancouver Island. Nogle af de mere afsidesliggende ø-havne kræver forbindelser til mindre skibe, som regel på Tsawwassen eller Swartz Bay.

Den mest dramatiske landskab er velsagtens på Inside Passage, der løber fra Port Hardy på den nordlige spids af Vancouver Island til Prince Rupert, lige under Alaska Panhandle. Nogle af disse BC Ferries ruter kræver indlæggelse passage. Hytter er tilgængelige på nogle fartøjer; andre tilbyder en slags blød eventyr rejseoplevelse. Indstillelige sæder er tilgængelige, men hvis du har et lille telt, kan du bede om tilladelse fra personalet til at oprette på den udvendige dæk.

Forbehold er obligatoriske på Inside Passage og Queen Charlotte ruter og ikke en dårlig idé på nogen af ​​de BC Færgeruter ruter, især i travle sommersæsonen og i weekender. Det er ikke ualmindeligt, at uforbeholden personbiler til at vente en eller to sejladser. Erhvervskøretøjer og store rekreative køretøjer bør gøre et punkt altid sikre en plet i forvejen. Forbehold kan foretages på BC Ferries hjemmeside. Der er et ekstra servicegebyr for reservationer. Walk-on passagerer, undtagen for specifikke ruter, har ikke brug for reservationer.

BC Ferry terminaler i de større havne har et sortiment af butikker og fødevarer leverandører til at servicere passagererne venter på at gå om bord. Varmt vejr indbyder improviserede picnics på eksterne spiseområde. Skibene selv tilbyder cafeer, gavebutikker, legeområder, video arkader og arbejdspladser for dem, der ønsker en roligere omgivelser. Nogle af BC Ferries større skibe tilbyder Pacific Buffet, en konkret hit med passagerer. Alle fartøjer tilbyde kørestol venlige dæk og toiletter, elevatorer og om bord telefoner. Mobiltelefoner fungerer normalt på BC Ferries system, men den bedste service er afgjort på ydersiden eller dæk - selvfølgelig, det er nok, hvor youâ € ™ d hellere være alligevel!