Hvordan til at passe Cow Hide Læder

Læder er et fashion hæftning, og det er helt sikkert kommet for at blive. Det er noget, du kan være taknemmelige for, som du forsøger at udtænke måder at pleje din ko skjul læder. Den bløde og relativt slidstærk kvalitet af ko skjul læder gør det til en favorit, især i womenâ € ™ s tasker og sofaer. Men pålideligheden af ​​at bruge ko skjul læder er afhængig af, hvordan du vedligeholder din ko skjul lædervarer. Her er de trin i omsorgen for ko skjul læder.

  1. Mildhed er nøglen. Den måde vedligeholdelse er den første ting, du skal tage et notat af. Vær så blid som muligt med dine slag og omsorgsfulde metoder til din ko skjul læder. Hvis du gør det konsekvent allerede fjerner halvdelen af ​​trusler om din ko skjule læder objectsâ € ™ overlevelse og funktionalitet.
  2. Pletter. En tommelfingerregel for dette er at fjerne pletter, så snart du finder dem i objektet. Tasker er de krepere ofre for denne ko skjul læder problem. Sørg for, at du er i stand til at tørre det først med en tør klud og se, om det kommer ud naturligt. Udskyd det er nødvendigt at bruge skrappe kemikalier på okselæder overflade.
  3. Vigtigste dyb rengøring tidsplan. Kvartalsvis er et perfekt tidspunkt for rengøring din ko skjul læder. Deep rengøring indebærer en jævn og kedelig skrubning af din overflade, udført så skånsomt og så afbalanceret som muligt. Den vigtigste dyb rengøring handling forhindrer ophobning af snavs og støv, der er erhvervet fra daglig brug og kontakt med andre overflader. Deep rengøring holder også okselæder ser pæn og ny hele tiden.
  4. Producent noter. I møblerne indeholder ko skjul læder, kan de have producentens noter, der indeholder supplerende retningslinjer, der kan tjene som dit grundlag for rengøring og vedligeholdelse af din ko skjul læder. Det er en fordel for dig, da det også vil lære dig at vedligeholde din ko skjul læder i hele sammenhæng med det tjener som en del af dine møbler. Tasker kan have korte tags eller noter i dem på plads af manualer, at større møbler har.
  5. Sort af positionering. Placeringen gælder for det meste til møbler. Målet er at eksponere de dele af ko skjul læder ligeligt, så der ikke vil være en variation af slitage på de forskellige dele af din vare. For et par måneder, kan du vælge at placere højre side på skærmen, så vend den og udsætte den venstre side med den samme mængde tid. På denne måde vil der være en konsekvent og ensartet udseende til hele overfladen af ​​din okselæder.
  6. No-NOA € ™ s. Voks, olier og vaskeklude er dødelige genstande om mange mennesker kan lide at bruge dem. Læder beskyttere er stadig den bedste måde at gå. Læderet protektor er skræddersyet til at passe til operationer og fabrikat af ko skjul læder og tjener til at give et ydre lag, der vil holde det fra at blive øjeblikkeligt hit eller plettet.