Hvordan til at pakke for en international tur

Pakning til rejser kan være en skræmmende opgave, hvis man ikke er forberedt. Processen med at indsamle personlige ejendele og derefter pakke dem i passende bagage kan forenkles ved at følge disse grundlæggende retningslinjer for emballage kontrolleret og håndbagage:

 1. Begynd at samle varer til turen mindst en måned før din rejse. Læg dem i det udpegede pakkeri området. Placer en notesblok og pen på dette site. Som du pakker, vil det være nemmere at skrive ting ned, som du husker dem i stedet for at stoppe midt i pakning til at gå på en skattejagt for glemte emner.
 2. Beslut, hvor mange ændringer af tøj er brug per dag baseret på arten af din rejse. For de fleste ture, skal du bruge to ændringer af tøj hver dag, især hvis du planlægger at sætte på friske eller mere formelle tøj for en aftenmåltid.
 3. Find ud af, hvor mange stykker bagage, du er tilladt at medbringe. Det er lettere at rejse med en stor rullende taske og en carry-on. Prøv at vælge en håndbagage, der kan spændes på den store taske. Dette vil frigøre dine hænder til at hente dokumenter og penge.
 4. Set ud en ændring af tøj og nødvendige toiletartikler, især medicin, til at placere i din carry-on taske, hvis din bagage bliver tabt ved lufthavnen. Placer disse elementer sammen med vigtige dokumenter i din carry-on. Læg ikke vigtige dokumenter i din store taske, da det kan være svært at finde og ved et uheld glemt før kontrol posen i ved gaten.
 5. Må ikke købe nye sokker og undertøj til at tage på ture. Hvis det er relevant, har planer om at forlade de nye elementer i hjemmet, og pakke det gamle. Derefter kan du smide gamle undertøj i slutningen af ​​hver dag. Dette vil forenkle pakning for den returflyvning hjem.
 6. Klart skrive dit navn og grundlæggende oplysninger på ydersiden og indersiden af din bagage. Det er ekstremt vigtigt, og hjælper med at identificere mistet bagage.

Husk, at det vigtigste du tager på denne tur er dig. Bære dette i tankerne, hvis du befinder dig i en nødsituation, som et tog afsporing, flyselskab hændelse eller voldskriminalitet. Glem dine tasker, glemmer dit pas, spare dig selv og dem omkring dig.

Forsigtig:

 • Sørg for at du køber den korrekte strømadapter til det land, du rejser til. Hvert land har sin egen unikke plug-konfiguration, så sørg for at læse etiketten for en liste over lande strømforsyningen arbejder i.
 • Må ikke vente, indtil natten før du lader til at begynde pakning. Hvis du har glemt noget, kan det være for sent at købe elementet. Det er bedst at få en god nats søvn før din lange flyvning.

Tips:

 • Prøv at vælge tøj, der kan dele tilbehør.
 • Tjek vejrudsigten for din destination, så du kan klæde sig passende. Glem ikke at tage en regnjakke eller poncho.
 • De fleste hoteller har indbygget hårtørrer og strygejern. Spørg dit hotel for at se, hvad andre punkter vil være til rådighed. Jo mere de har, jo mindre du har brug for at tage med dig.