Hvordan til at pakke et nyt produkt

Hvis youâ € ™ re i færd med at indføre et nyt produkt til detailhandel, en af ​​de ting, du bør tage tid til at forberede, er emballagen. Emballagen er over for dit produkt, og selv om det er på ingen måde den eneste måde dit produkt vil blive bedømt, god emballage er helt sikkert den bedste måde at få dit produkt bemærket. Så hvis youâ € ™ re på udkig efter tips til, hvordan at pakke et nyt produkt, her er nogle retningslinjer for at hjælpe dig ud:

  1. Design pakken med produktet i tankerne. Husk, at din pakke og dit produkt bør sammenhængende; med andre ord, shouldnà din pakke € ™ t bryde væk fra dit produkt. Hvis du sælger et fødevareprodukt, for eksempel, lad dine venner og kolleger smage det og brainstorme med dig, hvad det minder dem om, og hvilke følelser det giver dem. Så prøv at oversætte alle disse indsigter til kunst.
  2. Få idéer fra produkter, der allerede på markedet. Når tænker på ny emballage, ita € ™ s godt at vide, hvor konkurrerende mærker gør deres egen emballage. Dette har to formål: at hjælpe dig med at designe din emballage, så ita € ™ s adskiller sig fra konkurrenterne, og alligevel på samme tid, du wouldnâ € ™ t ønsker at afvige for meget fra de normer. For meget afgang fra, hvad folk er vant til, ikke lover godt for deres accept af dit produkt.
  3. Følg føderale regulerede retningslinjer for emballage. Bortset fra design, en anden vigtig overvejelse youâ € ™ d nødt til at gøre, er sikkerheden af ​​emballagen. Dette gælder især for fødevarer. Aspekter af sikkerhed omfatter hvordan forfalskes modstå din emballage er, hvor hensigtsmæssigt emballagen er for den type produkt, hvor rent disse materialer er, og om disse materialer har skadelige stoffer, der kan forurene produktet. For mere information, tjek hjemmesider Food and Drug Administration samt Consumer Product Safety Commission.
  4. Kend andre karakteristika, der gør pakning effektiv. God emballage skal være praktisk (dvs. ikke svært at åbne endnu sikker), oplysende (det er, skal bruge et sprog, som forbrugerne forstår), enkel og let at håndtere, yderst læsbar, og relevant for dit mål kunder.
  5. Go green. Gør din del i at gøre verden til et bedre sted ved at arbejde med jord-venlige emballage. Vælge at bruge bionedbrydeligt eller genbrugsemballage. Dette skridt vil også helt sikkert appellere til en meget miljøbevidst marked.
  6. Kend din målgruppe. For eksempel, hvis din målgruppe er de unge, urbane professionelle, der altid er på farten, kan du pakke dit produkt fremhæve bekvemmelighed og brugervenlighed. Du kan også vælge at få dit produkt i mini-størrelser; dvs., perfekt til solo eller til at bringe med på ture. Med andre ord, skal du sammensætte pakken, så den appellerer til og taler til behovene i din målgruppe.

Der har du det! Disse er blot nogle af de retningslinjer for, hvordan at pakke et nyt produkt. Du ønsker måske at gøre nogle forskning også på de psykologiske virkninger af mønstre (farvekombinationen og former), så du kan yderligere gøre dit produkt emballage mere tiltrækkende, selv på det ubevidste plan. Held og lykke!