Hvordan til at pakke en tank taske til en 6-dages motorcykel tur

Motorcyklen tank eller hale taske hån dig, da det hviler ved siden af ​​en truende bunke personlige elementer - emner, du ønsker at tage på din planlagte 6-dages motorcykel tur. Men tasken har meget begrænset plads, og du kan skære ned, at truende højen ved at pakke smart folde med præcision, og finde de skjulte lommer af plads. Plus du skal overveje, i hvilken rækkefølge du pakker, hvad du endelig beslutter at tage.

Så her går. Husk, at du ønsker at pakke så lidt som muligt. Fra og med din tomme pose (denne ene måler 15 "lang x 10" bred x 10 "høj), pakke følgende punkter i følgende rækkefølge:

  1. Foldes to par shorts og et par af denim eller slacks til perimeteren dimensioner indersiden af posen, og anbring i bunden af posen.
  2. Fold flad fem toppe (enten langærmede eller kort ærme, afhængigt af din komfort niveau, mens ridning) til de samme perimeter dimensioner af indersiden af posen og sted på toppen af shorts og bukser. Hvis foldes så fladt som muligt, har man nu anvendt cirka fire inches af posen. På dette tidspunkt, har du ikke engang fyldt halvdelen posen og du er alle indstillet til tøj behov. Ved udgangen af ​​hver dag, trække en ren top til at bære til middag, derefter bruge denne top den næste dag til ridning.
  3. Tager et par sko, guffe en sko på hver kant, med et par ridning sokker solidt proppet ind hver sko. Nu har du sko til at bære til middag og tre par sokker (talt parret du vil starte ud med). Spare plads ved hver anden dag dreje en brugt par sokker vrangen ud, så de kan bruges to gange.
  4. Nu overveje dine toiletartikler. Efter shopping på din lokale købmand og finde rejse størrelser til alt fra tandpasta til håndlotion til mundskyl, investere i en lynlås, vandtæt pose, der vil sikkert holde disse elementer uden mulighed for lækage. Efter pakning dette med kun dine allermest væsentlige, mellem de sko. Der vil formentlig være plads i hver ende, medmindre din pose er større end hvad du virkelig har brug for - tænker over det. Og husk, hvis du opholder sig på et hotel eller motel hver nat, vil der sandsynligvis være gratis toiletartikler.
  5. Placer fem par undertøj i en baggie og sikkert tæt efter tryk ud af så meget luft som muligt. Gentag med enten undertrøjer eller bh'er i en anden taske. Placer en i hver ende af tasken, færdiggøre et lag af sko, toiletartikler og undertøj. Du har nu nok tøj og personlige ejendele til sidste du de resterende fem dage af din motorcykel tur. Husk, hvad du slid den første dag, kan også være lagdelt og genbruges.
  6. Dernæst ekstra rideudstyr. Hvis jakke og bukser, du bruger til ridning er ikke vandtæt, pakke en vandtæt ridning jakkesæt og vandtætte handsker - du kan ende motorcykler i regnvejr. Med korrekt foldning og opbevaring i en pose, kan disse elementer fladtrykt til ca. tre inches. Omkring kanterne, guffe i en lille rengøring klud og visir renere til brug i løbet af dagen eller hver morgen. Uanset hvor du kører, eller hvad tid på året, vil din visir bliver beskidte.
  7. Hvis du har gjort ovenstående som beskrevet, vil du have et par resterende inches at udfylde med emner, du nu finder nødvendige - en blyant og notesblok til at registrere dit eventyr, kamera i en vandtæt sag, briller osv alle disse elementer vil være let tilgængelige på toppen af ​​posen.
  8. Jeg anbefaler transporterer din tegnebog, mobiltelefon og andre vigtige personlige papirer i en inderlomme på din jakke til opbevaring. Din jakke vil altid være med dig, mens du vil forlade din hale eller tank taske fastgjort til din cykel hele dagen.

Når posen er fyldt, med lynlås lukket og placeret på halen eller tanken på din motorcykel, fastgør det på plads med stropper og bungee snore. Ride sikkert og husk, "gummi nedad."

Marion Cornett

[email protected]

www.lukewarmdesigns.com