Hvordan til at organisere dit bogreoler

Det er en tid, hvor folk normalt bare downloade lydbøger, udskrive referencematerialer og elektroniske bøger, og søge efter noget, de har brug for online. Men selv om teknologien har taget en bid af bogen, der ejer, er det meget vigtigt fortsat at eje en bog eller to, og til at tage sig af dem. Her er nogle instruktioner, du kan følge i at organisere dine bogreoler at fjerne disse vaklende tårne ​​af bøger på din seng.

  1. Først, kan du tage dem alle ud. Det ville være nemmere for dig at gå igennem bunker og bunker af bøger, hvis du startede med en ren tavle.
  2. Tænk på bogens formål og hvordan det påvirker dit liv. Spørg dig selv, hvis det gør dig behageligt, hvis det er oplysende, eller hvis det er en litteratur eller drama bog. Bestemt, bør du tænke på, hvilken kategori disse bøger falder i. Nogle mennesker tror, ​​at bøger er hellige; at de ikke bør smides væk. Forstå hvorfor du stadig holder disse bøger vil skelne, hvad du ønsker at gøre med dem i stedet for bare at lade dem samle støv og ligge rundt i biblioteket for ingenting.
  3. Afsætte en bestemt dag, hvor du kan arbejde på det! Få nogle papkasser og bare begynde. Fjern dem, du ikke ønsker fra hylden, dem, du ikke vil pleje for læsning på alle. Nu, sortere gennem bøger, som du er neutral over. Når du har besluttet på hvilke bøger der skal slippe af med, kan du lave en liste over disse bøger, og du måske ønsker at sælge dem online eller donere dem til velgørenhed.
  4. Dernæst kan du beslutte, hvad andre ting, du ønsker at sætte på hylderne. Du ønsker måske at sætte fotoalbum, dvd'er, kassetter, magasiner og cd'er deroppe.
  5. Dernæst stak bøger på din bog hylder først, efter at hvad system ville være mest praktisk for dig. Du kan stable dem efter emne eller arrangere dem efter størrelse. Linje dine bøger op i én bunke og sammenlign det til længden af ​​din bogreol. Frasortering din holde bunke eller tænke en ekstra hylde bog, hvis du er korte på plads. Der er flere typer: hjørnet bogreol, de indbyggede dem, stigen reoler og dem, der er knyttet til dine vægge.
  6. Du kan sætte andre punkter på din bog hylde, når du er færdig med at stable dine bøger, hvis der stadig er plads til flere elementer. Hvis du har en samling, kan du alphabetize dem og sortere dem i genrer og kategorier.
  7. Magasiner og tidsskrifter kan henlægges i stand-up-filer. Mærke dem ved offentliggørelse, datoen for offentliggørelsen og forfatter.
  8. Endelig oprette en liste over dine omfattende samling af bøger. Arranger dem efter kategori og noterer hylden, hvor du holdt dem. Gå gennem bogen kabinetter i din mini-bibliotek, og skriv alt det, der er derinde, uden at gå glip nogen brik. Det ville også være dejligt at holde en liste over de bøger, som dine venner lånt fra dig.

Det er nu op til dig, om du vil custom designe din mini-bibliotek. Du kan ændre bog hylder holdninger fra det ene hjørne til det andet eller måske tilføje personlig stil i din mini-bibliotek for at gøre læse bøger mere behageligt og umagen værd.