Hvordan til at markedsføre og fremme en taxa virksomhed

Hvordan til at markedsføre og fremme en taxa virksomhed

Hvis du håber at blive en succes på at starte et taxaselskab, du har brug for at vide, hvordan at markedsføre og fremme en taxa forretning. Der er en række forskellige ting at tænke på med hensyn til taxi business marketing. Nøglen til at starte virksomhed og få det væk fra jorden er at være kreativ og gøre noget for at skille sig ud fra resten af ​​konkurrencen.

Start din Taxi virksomhed

Den første nøgle afgørende, når lære at markedsføre og fremme en taxa virksomhed er at sikre, at du er i overensstemmelse med alle love for licensering af taxier i den placering, hvor du bor. Det kan ikke virke som det har meget at gøre med markedsføring, men det gør det. Kunderne vil være meget på vagt over for uautoriserede taxaer på grund af risikoen involveret i at få i biler med fremmede. Find ud af de regler, der hvor du bor for at blive licenseret, få denne licens og sørg for at tydeligt vise licens eller certificering i bagsiden af ​​din cab at sætte kunderne på lethed.

Tænk om din position

Den næste væsentlig faktor i at beslutte, hvordan at markedsføre og fremme en taxa forretning er at tænke over, hvor du befinder dig. Miljøet og praksis din lokalitet vil gøre en enorm forskel i, hvordan du markedsføre din virksomhed. For eksempel, hvis du bor i store byområder som New York City, hvor taxier er fælles, kan der være en minimal mængde af marketing det nødvendigt med bare at køre op og ned de travle gader, hvor taxier er altid brug kan være nok til at få dig mere forretning end du kan håndtere. Men hvis du bor i en lille by, hvor næsten alle har biler, der kommer op med en god markedsføring og forfremmelser ordning vil være afgørende, hvis du vil have din virksomhed til at være en succes.

Hvordan til at markedsføre og fremme en taxa virksomhed

Afhængig af hvor du bor, og især hvis du bor i en mindre by, hvor biler er normen, nøglen til markedsføring af din virksomhed vil være at tænke på, hvordan, hvornår og hvor folk bruger taxier. Når du tænker over din mest sandsynlige kundebase, kan du overveje markedsføringsindsats rettet mod at tiltrække denne base. For eksempel:

  • En af de mest almindelige tidspunkter, hvor folk har brug for en taxa er, efter de har drukket. Tal med de lokale bar ejere og se om du kan lave en aftale med dem for at være "on-call" for kunder, der har for meget at drikke. Giv bar ejere dit kort og måske tilbyde en særlig fremme til kunderne eller en provision til bar ejer, hvis de vil ringe til dig først, når nogen har brug for en taxa tur hjem (før du gør dette, skal du sørge for dette er tilladt på grundlag af reglerne for Taxier og taxachauffører, hvor du bor)
  • Folk har også brug for taxier på hoteller og lufthavne. Find ud af om du bare kan køre din taxa til disse placeringer og slutte sig til rækken af ​​ventende taxaer eller hvis der er særlige krav. Nogle gange, lufthavne især vil have specifikke "lufthavn taxikørsel," men det er ikke altid tilfældet
  • Vær kreativ, når tænker om folk, der kan bruge taxier; for eksempel, kan de på et ældre hjem, der ikke længere er i stand til at køre har brug for en taxa også. Mens nogle af disse mennesker kan have behov for særlig handicappede transport, andre er mobile nok til at bruge en almindelig taxa, men bare ikke kan køre mere af forskellige årsager. Tal med de lokale senior boliger i dit område, og se om de har et forhold til en taxi service eller ønsker at danne en.

Få dit navn ud

Når du har en god idé om den demografiske af den virksomhed, du ønsker at målrette, skal du få dit navn derude. Overveje at gøre op visitkort eller magneter, du kan give ud, så folk vil have dit nummer handy og på klar, når det drejer sig tid til at kalde en taxa. Hvis du opretter relationer med tilbagevendende kunder og med mennesker, der kalder taxier ofte (ligesom bar ejere eller hotel manager) og vedligeholde disse relationer, vil du sandsynligvis finde dig selv med en lind strøm af erhvervslivet.