Hvordan til at leve med cervikal dystoni

Lider du af vedvarende smerter i bunden af ​​din hals eller alvorlige spasmer få dig til at vride dit hoved og skuldre? Det kan være tegn på, at du lider af en neurologisk lidelse kaldet cervikal dystoni. Også kendt som spastisk torticollis, denne lidelse medfører ukontrollabel muskelsammentrækning resulterer i akavede og pinefulde stillinger relevante for hoved og hals.

Medicinske forskere mener, at denne sygdom er forårsaget af unormal funktion af basalganglierne, den del af hjernen, der styrer motoriske funktioner. Selv om denne betingelse kan udvikle eller sprede sig til andre dele af kroppen, er det ikke livstruende og ikke har nogen effekt på andre hjernefunktioner.

Desværre er denne form for dystoni er ikke helbredes endnu. Men gennem de følgende trin, denne betingelse kan lykkedes:

  • Besøg en neurolog. Da symptomerne kan være meget lig piskesmæld, gigt, eller stiv nakke, kan din læge laver en fejl i diagnose. Det er tilrådeligt at konsultere en specialist i neurologi. For at få den mest præcise diagnose, giver specialist med din sygehistorie. Du kan forvente at gennemgå en masse forskellige laboratorie- og medicinske tests for at sikre en præcis diagnose. Dette vil hjælpe din læge bestemme den bedste behandling for din tilstand, som kunne hjælpe på trods af det faktum, at der er virkelig ingen kur mod det.
  • Vælg den behandling, der bedst passer dig. Som tidligere tilstand ovenfor, en kur mod denne særlige betingelse er endnu ikke blevet opdaget eller udviklet. Men betyder det ikke, at der ikke er behandlinger til rådighed til at hjælpe dig med at administrere symptomerne. I øjeblikket er den mest populære og effektive kur eller behandling er gennem periodiske administration af botulinumtoksin. De toksiner benægte udledning af neurotransmittere; denne midlertidigt svækker musklerne, hvor det blev injiceret. Behandlingen skal gives hvert kvartal. En række medikamenter, der skal indtages oralt, vil blive afgjort ordineret, som vil lindre smerter og spasmer forårsaget af tilstanden. For de patienter, som har udviklet visse immuniteter på behandlingen, kan lægen foreslå Deep Brain Stimulation eller denervering operationer.
  • Lær at slappe af. Stress vil altid følge den betingelse, er det en kendsgerning, at du ikke kan undslippe. Når du begynder at føle stresset, dine muskler naturligt spændt op. Medmindre du er i stand til at lindre spændinger, vil hele din krop begynder at føle symptomerne meget mere. En dejlig dyb kropsmassage kan væsentligt mindske smerter og reducere stress. Selvfølgelig skal du sørge for, at terapeuten du leje er licenseret og veluddannede med dine problemer. Du kan prøve yoga, tage et bad, eller deltage i dyb og rytmisk vejrtrækning samt disse er kendt for at hjælpe med at lindre stress så godt.
  • Uddan dig selv. Der er tonsvis af ressourcer på nettet, der er tilgængelige for folk, der lider af cervikal dystoni. En hurtig Google-søgning bør gøre det trick. Du kan selv ønsker at finde og deltage i en cervikal dystoni støtte gruppe, som virkelig kan give dig noget, og alt om sygdommen fra andre mennesker kæmper med det samme problem. Der er online-fora eller organisationer, du kan deltage, eller du kan gennemsøge dit lokalområde for en lokal støttegruppe.
  • Lad andre hjælpe dig. Håndtering cervikal dystoni er noget af en udfordring. Holde til dig selv i stedet for at finde folk til at hjælpe dig, vil helt sikkert gøre det sværere at styre den betingelse. At være åben med din situation til andre mennesker, der er nysgerrige om det hjælper.

Lad ikke cervikal dystoni fysisk og følelsesmæssigt lamme dig. Du må ikke være i stand til at styre din krop, men du kan helt sikkert lære at kontrollere, hvordan du reagerer på din situation.