Hvordan til at konsolidere din gæld i én betaling

Hvordan til at konsolidere din gæld i én betaling

Føle, at du ved at drukne i et hav af gæld? Kan ikke finde ud af en måde at afvikle alle dine ansvarsområder? Konsolidering kan give løsningen på alle dine gældsplagede bekymringer. Konsolidering betyder blot rullende alle dine forskellige gæld til et erstatningsansvar.

Nu hvorfor skulle du ønsker at gøre dette? For én ting, du kun behøver at bekymre dig om at betale en gæld hver måned, hvilket vil gøre at styre dine finansielle anliggender lettere. Du vil også betale en lavere rente - forudsat at du kommer til at vælge den rigtige konsolidering af gælden ordning, der er - og du vil komme til at vurdere, hvor lang tid du skal betale alle de gæld.

Konsolidering Trods sine forskellige fordele, er hverken enkelt eller let at foretage. Du skal vide præcis, hvad du vil gøre. Ellers kan det bringe dig mere økonomisk katastrofe.

  • Hvis du ikke er sikker på din økonomiske viden, så ville det være bedst at konsultere en finansiel rådgiver i denne sag. Gå gennem dine regnskaber med ham, og være grundig om det. Stil spørgsmål. Spørg ham, hvad andre muligheder, du måtte have, bortset konsolidering af gælden.
  • Du kan også henvende sig til en konsolidering af gælden selskab, men sørg for, at du konsultere en gyldig og lovlig institution. Scams er grasserende dag, og du bare kan ende med at blive snydt ud af alle dine penge.
  • Før den endelige beslutning om at konsolidere din gæld, nærme din bank eller långiver og finde ud af, om det vil være villige til at give dig en lavere rente eller mere håndterbare månedlige betalingsordninger. Du vil måske blive overrasket over at opdage, hvad-kvoter din långiver kan være villig til at give dig.

Hvis konsolidering af gælden er den eneste mulighed, så vælge den bedste type lån at få. De penge, du får fra dette lån vil betale alle dine øvrige gæld, således du kun har én lån at bekymre sig om. Usikrede lån kan være ude af billedet, som långivere ikke kan være villige til at give en usikrede lån til en person, der allerede har forskellige gæld - hvoraf nogle kan være usikret selv.

  • En sikret gæld, som et hjem egenkapital lån, kan være din bedste løsning. Der er endda skattefradrag, som kan være til rådighed for denne form for lån. Sigt efter den laveste rente muligt. Hvis du tror, ​​du ikke kan opfylde de månedlige betalinger, men så skal du ikke vælge denne form for lån, eller du vil ende op hjemløse. Det samme gælder for billån, også. Vær helt sikker på, at du kan møde de betalinger, når de forfalder.
  • Nogle også vælge at få et nyt kreditkort med en lavere rente, og overdrager andre saldi til det. Hvis du vælger at gøre dette, se efter indledende satser, der er lavere det meste af tiden. Gå ikke glip af en månedlig betaling, da dette normalt resulterer i forsinket betaling gebyrer.
  • Kender alle de diverse gebyrer, der vil blive opkrævet imod dig. Du kan spare ved at betale en lavere rente, men at bruge en masse på tilknyttede gebyrer, hvilket gør konsolidering af gælden aldeles ubrugelig.

Når du vælger din gæld konsolidering ordningen, skal du sørge for at holde dig informeret om, hvornår månedlige betalinger forfalder. Vær på vagt i dine betalinger, for at holde din kredit post spic og span, og selvfølgelig, for at undgå at pådrage flere gæld og ekstra gebyrer for sen betaling.

Vigtigst er det, så prøv at holde dine udgifter impulser i skak, så du vil ikke erhverve mere gæld. Livet er meget sjovere, når du ikke behøver at bekymre dig om månedlige betalinger.