Hvordan til at imponere en Headhunter

En af de bedste ressourcer i din søgen efter et nyt job er en professionel recruiter, også kaldet en headhunter. Og på trods af en almindeligt holdt misforståelse, headhuntere er ikke kun for ledere; de ansætter alle fra lastbilchauffører til læger. Virksomheder med åbne positioner vende ofte til hverve at redde sig selv en masse tid og kræfter, så headhuntere kan være på udkig efter en person, præcis som dig lige nu. Hvis du holder dig med nedenstående tips, vil du automatisk sætte dig selv hoved og skuldre over mange andre kandidater, fordi de fleste mennesker simpelthen ikke ved, hvordan man arbejder med en headhunter.

Trin 1

Lov den del. Måske den største fejl folk gør, når de arbejder med personalekonsulenter ikke går alle ud til at imponere dem. En headhunter er ikke at finde dig et job ud af godhed i hendes hjerte, hun er ved at blive betalt for at levere høj kvalitet kandidater til en klient selskab. Og hun kommer ikke til at sætte dig foran top-dollar kunder, hvis hun er i tvivl om din evne til at præsentere dig selv professionelt. Så handle som du er på en jobsamtale, når du mødes med en headhunter, fordi du er. Være professionelle. Må ikke mødes med hende i dine sveder, med to dages skægstubbe, og iført en bold cap.

Trin 2

Sælg dine bedrifter. For at hjælpe personalekonsulenter gøre det bedste job for dig, skal du vise, hvor stor du er, så de kan lokalisere et job, der er et perfekt match for dig. Sælg dig selv og hvad du har opnået. Din headhunter ønsker at kende svarene på disse to spørgsmål: "Hvad har du gjort?" Og "Hvad har du frelst?" Som i, hvor mange penge du har foretaget eller gemmes til din virksomhed? Det er en forretning, og du vil gå på arbejde, hvis du kan dokumentere resultater.

Trin 3

Må ikke blive for komfortabel. Job jægere ofte begår den fejl at tro, at en recruiter er deres ven. Han er ikke. Handle på samme måde, som du ville gøre i en traditionel interview: ikke bash din nuværende arbejdsgiver, bebrejder ikke andre mennesker for dine fejltagelser, ikke gør undskyldninger, og ikke kommer på tværs som vred om din nuværende jobsituation. En headhunter er ikke din terapeut eller din mor. Gode ​​personalekonsulenter repræsentere de bedste interesser for de kunder, der har hyret dem til at besætte en stilling. Så for at få dem til at arbejde hårdt for dig, skal du være den bedste kandidat til jobbet. Periode.

Trin 4

Vær forberedt. Du vil spilde både din tid og recruiter tid, hvis du møder op uforberedt til at diskutere dit arbejde historie og dokumentere tidligere beskæftigelse. Er du vag om, hvor mange år du har brugt på den virksomhed, du forlod bruger til dit firma? Slå det op, før du går. Har du skrevet ned oplysningerne i mindst tre faglige referencer kontakt? Hvis ikke, så gør det!

Trin 5

Stil spørgsmål. Du har sikkert en million spørgsmål om, hvordan hele denne proces fungerer, og det er faktisk en god ting. Som enhver anden interviewer ville en personalekonsulent hilser spørgsmål, fordi det viser, at du er interesseret. Spørg headhunter, hvis han har erfaring med rekruttering til stillinger som din, hvor længe han har været i rekruttering forretning, hvad nogle af hans succeser har været, hvor længe han forudser søgningen taking, hvad du kan gøre for at fremskynde processen, etc. De mest succesfulde headhunter-job jæger relationer er to ensrettede gader: du har brug for at være en god kandidat, og han har brug for at være en god recruiter.

Trin 6

Medbring dine egne ideer. Hvis du har en meget niched job, er det nok bedst at arbejde med en headhunter, som kun rekrutterer til stillinger som din. Men de fleste headhuntere rekruttere til en lang række forskellige positioner, og for mange virksomheder, hvilket gør det vanskeligt for dem at bo på toppen af ​​hver enkelt job mulighed for blikkenslagere gennem forskerne. Hvis du er en hår stylist, for eksempel, saloner og kurbade vil være, hvor din recruiter vil formentlig først ser for dig. Men hvis du ved, at krydstogtskibe ansætte tusindvis af stylister og kan være en god vej til at prøve, tale op. Husk, samarbejde er hemmeligheden til at finde dig en stor nyt job.

Trin 7

Pump din headhunter til orientering. Når hun er sikret et interview for dig, så sørg for du får så mange oplysninger som muligt fra din personalekonsulent, før du går foran en potentiel arbejdsgiver. Din recruiter sandsynligvis ikke kun kender relevante oplysninger om virksomheden, hvad deres produkter og tjenester er-men også noget om den person eller team, der vil blive interviewe dig. Spørg også om andre mennesker har interviewet til dette job, og hvilke fejl, de kan have gjort.

Jason Kay anbefaler du lære mere jobsøgning strategier på JobGoRound.com. Læs genoptage fordeling tips, interviewe tips, og genoptage skriftligt service anmeldelser til at gøre dit job jagten går så glat som muligt.