Hvordan til at identificere en Russian Blue Cat

Den russiske Blå katterace blev oprindeligt kendt som Ærkeenglen kat, fordi det blev bragt tilbage af sejlere fra ærkeenglen Øer. Dette var den foretrukne katterace af både dronning Victoria og russiske zarer. Her er hvordan man kan identificere en russer kat:

  1. Fur tekstur. Pelsen af en russisk blå er en tyk dobbelt pels, med forholdsvis kort og tæt pels. Brug din finger til at tegne et billede i pelsen af ​​en russer. Pelsen er så tæt, at det vil holde billedet ganske lidt før hårene falder.
  2. Farve. Alle russere er blå. Der er lysere eller mørkere nuancer, men hvis det ikke er blåt, det er ikke en russer kat. Dette er den nemmeste måde at identificere en russer kat. Spidsen af ​​hver hår ofte vokser lysere, med et udseende, der er blevet beskrevet som "sølv-dyppet." Det sølv slutter gøre håret glitre i lyset. Nogle russer katte har en farve, der er tættere på grå end blå. Russere kan lejlighedsvis have en lille hvid om halsen, men ellers russer har ikke andre farver i sin pels.
  3. Ansigtstræk. Øjnene af en russer er brede-sæt og meget mørkegrøn. Sammen med den blå pels, de grønne øjne er en anden karakteristisk træk ved en russer. Kombinationen af ​​disse to funktioner er den sikreste måde at identificere en russer kat. Russian Blue brede-sæt ører tendens til at læne udad fra hovedet. Ansigtet er lidt fladtrykt, men ikke overdrevent så.
  4. Krop struktur. Liget af en russer er muskuløs og ganske lang. Russeren har en tendens til at være gennemsnitlig størrelse eller lidt større.
  5. Footpads. Tjek farven på trædepuderne at identificere en russer kat. Hvis det er en sand russer vil trædepuder være lilla eller lyserød farve. Andre blå katte har grå trædepuder.
  6. Stamtavle. Selv hvis din kat har alle mærkerne i en russer, herunder den karakteristiske farve, kan dette være tilfældige. Mange kæledyr katte i USA er blot kaldes huskatte, og har ingen specifik race. En stamtavle er den eneste måde at endeligt identificere en russer kat.

Russeren er en smuk race af kat med karakteristisk farve i både øjne og pelsen. Denne rolige alligevel legesyg race er kærlig, men ikke afhængig af din opmærksomhed, hvilket gør dem til et godt valg for et kæledyr. Disse intelligente katte kan lære at hente og kan ofte åbne lukkede døre.