Hvordan til at identificere en Flat Coated Retriever

Flat Coated Retriever er en type jagthund, der er specielt avlet til at hjælpe jægere at finde og hente deres kill, som normalt består af fugle. Oprindeligt kendt som en Retriever korrekt, blev Flat coated retriever udviklet i 1800A € ™ s og det blev betragtet som generisk form for Labrador Retriever på det tidspunkt. Under Første Verdenskrig, dens befolkning betydeligt svandt. Mange mennesker begyndte at vælge Golden og Labrador Retrievere, da de er mere billig i forhold til den flat coated Retriever.

Som alle retrievere (Golden og Labrador), en flat coated Retriever er perfekt med børnene og kan være en stor familie følgesvend. Det er normalt venlige, meget sød, legesyg, sprudlende, og elsker opmærksomhed alle (herunder fremmede!) Selv om det fuldt ud er dyrket, har det stadig en hvalp-lignende opførsel, som mange mennesker finder så yndig. Med regelmæssig motion udenfor, kan det være stille og roligt derhjemme. En Flat coated retriever elsker at løbe, lege og hente. Det er kendt for sin intelligens og iver efter at behage holdning dermed, hvilket gør denne behagelige hunde meget let at træne. Det er omgængelig med andre hunde og kan få keder hurtigt. Det har en gennemsnitlig levetid på 10 år. På grund af sin aktive karakter, er det ikke tilrådeligt for lejlighed bor. Det er meget nemt for dig at identificere en flat coated Retriever. Læs videre for at lære mere.

  • Størrelse. I modsætning til sine Golden og Labrador Retriever fætre, der normalt medium i størrelse, Flat Coated Retriever er en medium til stor størrelse hund. Det ser skræmmende i starten, men når du kommer til at kende denne dejlige hund, vil du straks se sin indtagende natur.
  • Dens ansigtstræk. Flat Coated Retriever har en kraftigt bygget snude, der er lang. Det har en stor næse, der varierer i farve afhængigt af Doga € ™ s farve (sort til sort farvede dem og brun for mørkebrune hunde). Dens tænder er nivelleret og dens udtryksfulde, mandelformede øjne (farven er normalt hassel eller mørk brun) er moderate i størrelse. Det har et par små lidt lodne ører, der droops adorably på siderne af sin store hoved.
  • Dens krop er bygget og farve. På grund af sin hyperaktive karakter, denne pooch har en atletisk, solid bygget med rene apt muskler, der er perfekt til løb og hente. Det har en bred, fluffy bryst og en kort tilbage. Det har runde, meget stærke poter og en hale, der er en smule kortere end en Golden eller Labrador Retriever. Det er kendt for sin tykke, kort- og flad pels, der er fast sort eller almindelig lever i farven.
  • Højde og vægt. Vægten af ​​en flat coated Retriever normalt svinger mellem 60-70 pounds. Dens højde strækker sig sædvanligvis op til 23 inches, med et minimum på 20 inches.

Det er de ting, du skal overveje for at effektivt at skelne en flat coated Retriever. Glem ikke at soignere din hund regelmæssigt. Selv om det normalt kaster, er det vigtigt, at du stadig børste sin frakke mindst en gang om ugen. Trimning er slet ikke nødvendigt. Desværre sundhedsproblemer såsom cancer, hoftedysplasi, epilepsi og diabetes er fælles for denne type af racen. Sørg for at du gør regelmæssige besøg hos dyrlægen. Nu, hvad venter du på? Hvis du virkelig gerne en flad Coated Retriever, så sørg for, at du har et godt øje for sine vigtigste funktioner at kunne skelne det fra andre hunde. Held og lykke og have det sjovt!