Hvordan til at forbrænde fedt

Så du har endelig besluttet at ramt gymnastiksalen. Du har stirrede ned på din mave længe nok, og du endelig har besluttet at gøre noget ved det. Problemet er det fedt, uanset om det er omkring din midsection, arme, lår, eller under halsen. De grimme folder på din krop fortsat være en kilde til evig sorg, hver gang du ser i spejlet. Og så, i dette øjeblik, du har besluttet at tabe fedt. Men hvordan?

Kost og motion rutiner har eksisteret så længe nogen kan huske. I nyere tid er der blevet skrevet utallige magasin og web artikler om hvordan man taber fedt. Der er FAD kostvaner, guider til at spise sundt, syv dage programmer, 90 dag programmer, og mange andre, som alle lover at hjælpe dig med at tabe fedt på den hurtigst mulige måde. Der er mange lægemidler, der hævder at indeholde fedtforbrænding komponenter, alt imens også lovende, at de kan hæve dit stofskifte og holde din krop brænder fedt kontinuerligt. Men mens mange mennesker hævder, at disse metoder arbejde for dem, jo ​​større flertal reagerer ikke på disse metoder. Her er et par basics, så du kan brænde fedt i kroppen.

  • Før du træning, spise et lavt kalorieindhold, højt proteinindhold bar. Du bliver nødt til at gøre dette til en time og en halv før din faktiske træning - hvad du gør her, er, at du er fodring musklerne i din krop med en hurtig kilde til protein, for at få dem klar til træning forude. Sørg for at tage protein bar en time og en halv før din træning - tættere på arbejdet, og din præstation kan nedsættes, da blod vil haste til din mave for at fordøje maden.

  • I modsætning til hvad folk kan sige, at cardio den sidste del af din træning. Du kan finde denne lidt overfladisk, som folk altid har sagt, at du skal have en ordentlig varm op før du løfter vægte. Men det tager kroppen femten minutter til korrekt varme op, inden du begynder at brænde fedt. Hvis du begynder med en tredive minutters løbebånd session, vil du effektivt kun har femten minutters fedtforbrænding tid. Hvis du gør vægtene først, vil din krop primes grund af den fysiske aktivitet, og derfor din cardio session i slutningen af ​​din træning vil være mere produktive.
  • Nøglen til at brænde fedt er udholdenhed og en sund kost. Du ønsker vil gøre en masse cardio øvelser såsom løb, aerobic, cykling eller svømning. Du skal bruge disse øvelser til at hæve din puls og dit stofskifte, som så vil brænde lagret fedt i kroppen.
  • Også, vil du ønsker at undgå høje kalorieindhold fødevarer og fedtholdige fødevarer, især dem, der er stegt. Se din sukkerindtag så godt, så springe på donuts og chokolade.

Endelig huske på, at fitness er ikke bare noget, du skal gøre. Det er en livsstil, som du bør være i stand til at indarbejde i dine daglige opgaver.