Hvordan til at drikke vand og undgå Kramper

Mange mennesker ved ikke, hvordan til at drikke vand under træning, så de ikke får mavekramper. De har heller ikke klar over, at dehydrering kan bidrage til muskelkramper af alle slags. Du er nødt til at drikke vand, mens du træner, som kraftfuldt arbejde kan forlade dig dehydreret. Her er nogle tips om, hvordan du kan forbedre dit vand at drikke teknik, så du ikke får kramper.

1) Drik masser af vand hele tiden

For at undgå dehydrering, den gennemsnitlige voksne behov seks til otte kopper vand om dagen. Hvis du ikke drikker tilstrækkelige mængder af vand i løbet af dagen, vil du allerede være dehydreret, når det er tid til at begynde at udøve. Hvis du motionerer, mens dehydreret, vil du lider af flere kramper. Når du er dehydreret, dine muskler ikke er i stand til at fungere så godt, som de burde, og du vil trætte lettere.

Prøv at drikke 16 til 24 ounces vand omkring en time, før du arbejder ud. Glem ikke at rehydrere efter træning så godt. Din urin skal være lysegul, ligesom limonade; dette er et tegn på, at du tilstrækkeligt er rehydreret.

2) Stræk og varme op, før Udøver

Du kan undgå mange muskelkramper ved at varme ordentligt op før en træning session. Har nogle lette øvelser for at varme op dine muskler og få dem i bevægelse. Blide strækninger med til at sikre, at du ikke starter en træning med kontraherede muskler, der kunne være tilbøjelige til kramper.

Strækker dine muskler regelmæssigt i løbet af dagen kan holde dem løs og forebygge mange muskelkramper. Også træne i passende løstsiddende tøj. Stramt tøj kan begrænse blodgennemstrømningen, hvilket bidrager til kramper.

3) Drik vand i slurke, Ikke Sips

Marathon løbere ved, at de bør drikke vand i store slurke, snarere end i små slurke. Selv om det kan synes at foretrække at tage i mindre væske ved sipping faktisk gulping vand gør din mave mindre tilbøjelige til at krampe. Jo mere vand du tager i på én gang, jo hurtigere din mave tømmes selv. Det er fordi en større mængde vand stimulerer din mave er stretch receptorer, får det til at tømme sig hurtigt.

4) Sørg for at du får nok kalium og natrium

Mange muskelkramper er forårsaget af mangler ved kosten af ​​kalium og natrium. Undgå mangler i disse mineraler ved at spise bananer og appelsiner eller ved at tage vitamintilskud. (Husk altid, at det er at foretrække at få vitaminer direkte fra din kost).

5) Hold dine muskler stærke, og ikke overdrive det

Undgå muskelkramper, når de udøver ved at holde dine muskler stærke. Træn regelmæssigt. Du må ikke presse dig selv for hårdt under træningen. Hvis du tvinger dine muskler til at arbejde hårdere, end de er i stand til at arbejde, kan du lider af muskelkramper.

6) Træk vejret dybt og blive afslappet

Mange kramper, især mavekramper, er faktisk forårsaget af utilstrækkelig iltning. Når du arbejder ud, især under aerobe aktiviteter som jogging, sørg for at trække vejret dybt og holde eventuelle muskler, du ikke bruger afslappet. Hvis det hjælper at synge eller synge under træning, så gør det. Dette vil sikre, at du trækker vejret dybt.