Hvordan til at drikke vand effektivt under Yoga

Hvis du praktiserer yoga, er det absolut nødvendigt, at du lærer at drikke vand før, under og efter din yoga klasser for at forhindre dig i at få dehydreret. Under en typisk yoga klasse, kan du miste overalt fra tre til fem pounds af vand vægt på grund af alle de strækning der foregår i yoga. Selvom du måske nyde at tabe vægt, det er ikke godt for din krop, og vil næsten helt sikkert føre til interne problemer, hvis du ikke får dig hydreret.

Ud over at tabe i løbet af yoga klasse, vil du blive bedt om at gøre en masse strækninger, der påvirker den måde, din nyre fungerer. Toksiner kan frigives i kroppen som et resultat, og du får brug for vand til at flyde frit gennem kroppen til at hjælpe skylle dem ud. Derfor er der nogle enkle trin, du skal tage for at være sikker på, at du ved, hvordan til at drikke vand effektivt til en yoga klasse.

Drik vand længe før yoga klasse Starter

Som enhver anden fysisk aktivitet, er der en god chance for, at du kommer til at gå ind i din yoga klasse med en flaske vand og ned del af det lige før klassen starter. Desværre er dette faktisk gør absolut intet for dig. Drikkevand umiddelbart før gør fysisk aktivitet hjælper ikke din krop til at blive hydreret. Snarere kan du bo hydreret ved at drikke vand timer før yoga klasse begynder. Dette giver din krop tid til at absorbere vand og ordentligt hydrat din krop.

Det er vigtigt, at du drikke masser af vand i tiden op til klassen. Der er ingen grund til at overdrive det, men forvent ikke at drikke et par glas ti minutter, før klassen starter og være fint under klasse. Specielt hvis du laver Bikram yoga, er du nødt til at sikre, at du helt hydreret før du begynder yoga.

Drik vand efter yoga klasse Ends

Forudsat, at du er fuldt fokuseret på dine yoga teknikker i klassen, kommer du ikke til at få en chance for at drikke meget vand. Derfor er du nødt til at sikre at du er hydreret, når du møder op. I stedet når yoga klasse slutter, har en flaske vand klar til at genopbygge det vand, som du lige har mistet. Generelt bør du drikke cirka 64 ounces vand om dagen. Men, skal du muligvis mere, hvis du laver en aktivitet som yoga, så begynde at drikke vand efter yoga ender til at hjælpe rehydrere dig selv.

Drikke mere vand godt efter yoga klasse Ends

Igen, behøver du ikke at overdrive det her, men hvis du mister en masse vand ved svedning under yoga klasse, du ønsker at fortsætte med at genopbygge vandet i din krop gennem resten af ​​dagen. Hvis du opdager, at du er tør mund en masse efter klasse eller din urin er en mørk nuance af farve, din krop har brug for mere vand. Så fortsætter med at drikke vand, selv efter du har haft et glas eller to efter yoga klasse.

Dette er den bedste måde at holde din krop hydreret før, under og efter yoga. Sørg for at drikke masser af vand for at få det fulde udbytte af en yoga klasse.