Hvordan til at deltage i en lokal Gun Show

For pistol entusiaster, en pistol show er en af ​​de mest ventede begivenheder, som de ønsker at deltage i. Hvis du er til kanoner, kan du deltage i en lokal kanon show, så du kan købe skydevåben, lære om nye kanoner og købe tilbehør til din kanoner. Du kan få en masse fra at følge denne pistol shows. En anden ting at se frem til, er, at du vil komme til at kende andre pistol entusiaster i dit område, og du kan endda danne en klub, så du kan lære af hinanden og gå til skydebaner sammen.

Her er nogle tips om, hvordan at deltage i en lokal kanon show:

  1. Kig efter en pistol show. Først gå til webstedet gunshows-usa.com. På denne hjemmeside kan du se en oversigt over de pistol viser, at der vil blive afholdt omkring USA. Du kan se, hvornår det vil blive afholdt, hvor det vil blive afholdt, og andre vigtige detaljer vedrørende shows. Disse shows typisk entré som du skal betale, men du vil helt sikkert synes, at det er det værd.
  2. Kend statslige regler for visning af kanoner. Der er visse regler, du skal følge, når du deltager i en pistol show. Reglerne kan være forskellige for hver stat, så du skal sørge for at blive opdateret om disse regler. Du kan kontakte arrangøren af ​​pistol show at vide om de forskellige regler, du skal følge.
  3. Under gun show. Hvis der er et gebyr for pistolen show, er du nødt til at betale det, før ind i spillestedet. Hvis du er en forhandler af pistoler, bør du tjekke de gebyrer for din deltagelse på forhånd, så du kan indstille en tabel med alle dine varer med det samme. I de fleste pistol shows, kan forhandlerne gå til begivenheden tidligere, så de kan oprette deres borde for de andre pistol entusiaster. Hvis du ikke er en forhandler, og du blot ønsker at tjekke de forskellige våben, er det også tilrådeligt at gå ind på tid, så du kan komme til at se alle de tabeller fra forskellige pistol forhandlere. Du vil have en bedre chance for at købe udvalgte elementer, når du går i tidligt. Sørg for at besøge alle de tabeller, før du foretager en beslutning i at købe våben eller tilbehør.
  4. Følg pistol vis regler. For pistol viser, er der en fast regel, der er indstillet i USA lovsamling. Du kan få vist disse retningslinjer på hjemmesiden uscode.house.gov. Find Afsnit 18 Afsnit 922 på denne hjemmeside, og du vil se reglerne for pistol shows. Nogle af reglerne omfatter ikke bringe kameraer inde i mødested og alle kanonerne skal aflæsses på alle tidspunkter. Kanonerne skal også placeres i en lukket beholder for at undgå ulykker.

Det er nogle af de tips, som du kan gøre, for at du til at deltage i en pistol show. Frem for alt disse, skal du huske at have det sjovt og lære mere om pistoler fra de andre mennesker, der deltager i pistolen show.