Hvordan til at dele fotos online

De siger et billede siger mere end tusind ord, og der er ingen bedre måde at holde dine venner og familie up-to-date om, hvad der sker i dit liv, end ved at dele dine fotos med dem, men hvordan kan du dele fotos online? Deling fotos online er et godt alternativ til den gammeldags stil af deling af fotos, der opfordrede til dig at få en halv snes aftryk af et bestemt billede, skal du placere hvert billede i en kuvert og derefter stemple hver konvolut, før du sendt væk billedet, håber hele tiden, at Post Office wouldnâ € ™ t ødelægge det. Sig farvel til den grimme rod.

Der er mange forskellige steder på nettet lige nu, der vil lade dig uploade dine billeder til dem, og du kan så beslutte, hvem der kan og canâ € ™ t have adgang til disse fotos. Med disse steder du uploade dine fotos og derefter kan du arrangere dem i bestemte mapper, som du kan derefter enten e-mail til dine venner og familie eller endnu nemmere, lad dem have adgang til at tage et kig for sig selv.

Mens antallet af foto sharing sites er stigende, er der tre i særdeleshed, som har eksisteret i et stykke tid og er meget brugervenlig og bedst af alt gratis:

Trin 1

Flickr: Dette websted giver dig mulighed for at uploade dine fotos fra dit skrivebord, dit digitale kamera, eller endda dit billede telefon. Gang i din Flickr-konto, kan du redigere alle dine billeder ved hjælp af deres gratis redigeringssoftware. Du kan organisere dine billeder i filer og mapper eller endda albums og derefter dele dem med dine venner og familie, som alle dikteret af private kontrol, hvor du oprettet. Sitet er let at bruge og der er mange tutorials til at gå dig gennem processen trin for trin den.

Trin 2

Photobucket: Ligesom Flickr er det gratis at deltage og for at uploade dine fotos. Du kan redigere og organisere dine fotos og gruppere dem i dine egne album eller gruppere dem sammen med Din vens € ™ s og familyâ € ™ s albums. Du kan dele dine fotos med hvem du ønsker, og de donâ € ™ t engang at være medlem af Photobucket, du bare nødt til at give dem et link for at se dine fotos. Photobucket også let at bruge værktøjer, der fører dig gennem enhver proces bør du går i stå.

Trin 3

Snapfish: Endnu en gratis hjemmeside, der giver dig mulighed for at uploade, redigere og organisere dine billeder, hvordan du ønsker det. Del dine billeder med dine kære ved at sende dem en invitation til at blive gratis medlem af Snapfish, og så vil de være i stand til at se i deres fritid. Hvis du bliver forvirret, donâ € ™ t bekymre, stedet er ekstremt nemt at bruge og har mange interaktive værktøjer til at hjælpe dig ud på vejen.

Enhver af disse steder er let at bruge og igen gratis. Det har aldrig været nemmere at holde dine venner og familie i sløjfen om, hvad der sker i dit liv. Nu hvor du ved, hvor gå til at dele dine fotos online, lad din aftrækkeren gå nødder og snap væk indtil din heartâ € ™ s indhold, dine venner og familie venter.

Læs mere om disse og andre gratis online oplagspladser.