Hvordan til at dele filer mellem to computere

Deling af en fil nu gøres lettere via følgende trin:

1. Tilslut computere ved:

Metode A: Brug af et crossover-kabel til at forbinde begge computere

Nødvendige ressourcer:

 • Netværkskort installeret i begge computere
 • 1 Crossover Ethernet-kabel

  Hvis netværkskort allerede er installeret i hver computer, forbinde de to computere ved at fastgøre den ene ende af Ethernet-kablet fra en computer og den anden ende til den anden computer.

Metode B: Brug af en Hub til at forbinde begge computere

Nødvendige ressourcer:

 • Netværkskort installeret i alle computere
 • 2 eller flere normale Ethernet-kabler

  Hvis netværkskort allerede er installeret i alle computere, forbinde de to computere til navet ved at knytte den ene ende af Ethernet-kablet fra netværkskort til navet.

Metode C: Ved hjælp af en router til at forbinde begge computere

Nødvendige ressourcer:

 • Netværkskort installeret i alle computere
 • 2 eller flere normale Ethernet-kabler
 • DSL-modem fra internetudbyderen og en arbejdsgruppe høj fart
 • En router kan enten være trådløs eller kablet, der er bro til kabelmodemet.

  Hvis netværkskort allerede er installeret i alle computere, forbinde begge computere til routeren ved at knytte den ene ende af Ethernet-kablet fra netværkskort til routeren. Når det er gjort med fastgørelse af Ethernet-kabler, forbindelse til din high-speed internet service ved hjælp af din routers GUI, som regel ved at indtaste 192.168.1.1 på adresselinjen i din internetbrowser.

2. Når det er gjort tilslutte dine computere ved nogen af ​​de givne metoder ovenfor, i hver af dine computere, markere ikonet for Denne computer og klik på Egenskaber for at gå til din computers Egenskaber for system.

I computerens vinduet Egenskaber for system skal du klikke på fanen for Computernavn og skrive computeren beskrivelse i et stykke papir. Gør dette trin på alle computere.

3. Vælg en fil eller mappe, du vil dele, og fremhæve det.

Ved hjælp af musen, skal du højreklikke på filen og ramte mulighed for Deling og sikkerhed og under fanen Deling, marker afkrydsningsfelterne ved siden Del denne mappe på netværket, og Tillad netværksbrugere at ændre mine filer, som tidligere blev nedtonet.

4. Gå til din computers Denne computer og på adresselinjen, enten ved at klikke på adresselinjen eller ved at trykke F4 på tastaturet.

Indtast \\ og navnet på den anden computer, for eksempel, hvis den anden computer er opkaldt laptop, og skriv \\ laptop på adresselinjen.

5. Du er nu i stand til at dele filer mellem computere.

Hvis du har andre mapper, du gerne vil dele, skal du blot gøre trin 3 til 4 på disse mapper, eller du kan trække de filer, du gerne vil dele med den eksisterende mappe, som du vælger at dele på netværket.

Deling af filer mellem computere, på denne måde er meget billigere og nemmere at gøre i stedet for at brænde en disk eller ved hjælp af et USB-flashdrev til at overføre filer fra en computer til den anden.

Tips:

 • Overførsel af filer via kablet forbindelse er sikrere og hurtigere versus bruger en trådløs forbindelse.